writing-img

Prstke v usta- spet

clock-img

13.10.2005, 14:08

clock-img

sergeja26

pencil-img

164

Moj mali princ bo čez 6 dni star 11 mesecev in spet vztrajno že kak mesec daje prstke- oz. kar skoraj celo rokico v usta. Mislim, da niso krivi zobki, saj si prstke potiska proti grlu tako, da ga potem vzdiguje gor in včasih tudi bruha seveda. Največkrat to počne pri mizici, ko čaka na hrano in ko malo proč pogledam... Meni to tako temperaturo dvigne jojuser posted image user posted image ; Kako naj ga tega odvadim? Vedno, ko to naredi mu mirmo odmaknem rokico in rečem NE, pa če je to 10x v minuti, in me gleda, se nasmeji in rokico spet direkt v usta- kot bi me imel za norca... hahaha
Prstke oz celo rokico si je tiščal v usta ko je bil kake 3 mesece star, a je hitro nehal...zdaj pa spet, samo zdaj to počne zavedno... A se mu fajn zdi, ko ga gor dvigne al kaj?user posted image   Hmmm, mogoče ne bi smela take pozornosti na to polagati, ali pa tudi?

lp, Sergeja

STORI, KAR MOREŠ, S TEM, KAR IMAŠ, TAM, KJER SI;

clock-img

13.10.2005, 15:10

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

haj!

po moje tudi preveč pozornosti ni dobro za take stvari, ker potem imajo še večje veselje, preverjeno na naši dvoletniciuser posted image

Morda ga ignoriraj ko to počne, ali pa ga vprašaj, če je lačen, da bo kosilo takoj ali laj takega; ali pa če je rokica fina. Pa bolj v hecu;

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem