writing-img

Prva pikica

clock-img

14.12.2004, 10:18

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Naša Ema je včeraj dopolnila 3 mesece, danes je pa dobila prvo pikico in je bila zelo pogumna punčka. Samo malo je grdo pogledala, tako izpod čela kot pogleda njen ati in se takoj nasmehnila. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Ko smo prišli domov, je malo spala. Zdaj sva že jedli in je dobre volje, se ji še kar smeji. Upam, da ne bo kakšne reakcije.

Sicer je pa težka točno 6 kg in velika 62 cm.

clock-img

14.12.2004, 10:26

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

:bravo::bravo::bravo::bravo:superca:bravo::bravo::bravo::bravo:
držimo:miska::miska::miska::miska:da ne bo reakcije

he,he midve sva bile isto velke in isto težke ob prvi pikici.

Princeske naše,kako hitro rastejo a ne!9nebesa9nebesa

clock-img

14.12.2004, 13:07

clock-img

M&P

pencil-img

433

Mi smo pa danes dobili že tretjo pikico.Pri nas je vedno malo joka, ampak se hitro potolaži.:)-
Pikabu, kdaj pa ste bili vi?Saj ste bili na Jes pri Šolarjevi a ne?Mi smo imeli uro ob 10.30.

Naša pa je pri 6 mesecih velika 70cm in težka 7,2 kg!:sloncek:

clock-img

14.12.2004, 13:09

clock-img

mammika

pencil-img

860

:bravo::bravo::bravo: pa čim manj reakcij vsem :rozica:

clock-img

14.12.2004, 13:31

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Mi smo imeli pa uro že ob 7.45.

Mala pridno spi, ko je pa budna, je pa tak dobrovoljček, da jo samo občudujem. Je pa začela ustnico cuzati????:zmeden: Dude noče vzeti, roke jiočitno niso več zanimive, pa iztegne jeziček, potegne ustnico noter in cuza. Pa jo vprašam, kaj dela, se mi pa spet smeji. Upam, da to ni kaj narobe.

M&P, koliko ste pa imeli pri treh mesecih? Vi imate samo dobro kilo več kot mi. A potem tako počasneje pridobivajo na kilaži, a je naša med malo bolj težjimi? Sicer je rekla, da je v redu pridobila na teži.

clock-img

14.12.2004, 13:39

clock-img

M&P

pencil-img

433

Pri treh mesecih smo imeli 5,7kg in velika je bila 63 cm. Nam nič ne teži zarad kil, pravi, da je vse ok. Ne vem pa točno, kako gre s temi kilami.Mogoče bo vedla katera druga.:zmeden:

lp, :sloncek:

clock-img

14.12.2004, 18:09

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Zara je imela pri 3 mesecih 5740g in 62 cm...baje naj bi se teza do 6 meseca podvojila,no pri nas se ni...imela je 7090 g in 67 cm...(porodna teza je bla 3870g)...samo mi ni nihce rekel da je premalo...no sej suha glih ni...:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem