cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prva sta bila Zarja in Jan...

clock-img

01.01.2006, 12:55

clock-img

Anonimen

V Sloveniji sta se prva otroka v novem letu rodila v porodnišnici v Postojni in v Slovenj Gradcu.

V Postojni se je rodila deklica Zarja, težka 3,2 kilograma in velika 50 centimetrov. V porodnišnici v Slovenj Gradcu pa se je rodil deček Jan, ki je velik 51 centimetrov in težak 3,28 kilograma. Sicer pa se je v 14 porodnišnicah širom Slovenije do 7. ure zjutraj v novem letu rodilo 22 otrok. Največ otrok se je rodilo v Murski Soboti, Mariboru in Ljubljani, in sicer po štirje v vsaki porodnišnici. Po dva otroka sta se rodila v porodnišnicah v Postojni, Novi Gorici in Slovenj Gradcu. V Izoli, Kranju, Celju in na Ptuju pa se je rodil po en otrok. V primerjavi z lanskim letom, ko se je do 7. ure zjutraj rodilo 14 otrok, so bile letos štorklje res pridne in tako smo letos srečnejši za osem otrok več kot v enakem obdobju lani.

clock-img

01.01.2006, 13:30

clock-img

ona78

pencil-img

373

user posted image user posted image user posted image  dobrodošli in srčno vsem novorojenčkom!!
user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

clock-img

01.01.2006, 13:42

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Iiiiiiiiiiiiiiiiii, kako lepouser posted image user posted image ...

user posted image Zarja, user posted image Jan in user posted image  za vse današnje novorojenčke.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

01.01.2006, 15:08

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

user posted image user posted image user posted image  Vsem današnjim novorojenčkom. user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.01.2006, 18:57

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Čestitam vsem novim staršem... Tudi moji prijateljici K, ki je danes ib 13.05 rodila sinka Jerneja.

LP, Dulči

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

01.01.2006, 21:29

clock-img

celin

pencil-img

18

Ni lepšega darila za Novo leto, kot rojstvo svojega otroka. Čestitam vsem novopečenim staršem in vam želim obilico smeha, veselja in radosti v letu, ki se je ravnokar začel. Pa srečno !

clock-img

01.01.2006, 21:36

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

03.01.2006, 16:20

clock-img

Anonimen

In šele danes sem izvedela, da se je Zarja rodila moji kolegici iz študentski dni. Minutko čez polnoč. user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem