writing-img

Prve besede - vraže

clock-img

17.05.2009, 11:15

clock-img

maca m

pencil-img

465

Naš mali je začel govoriti ATA in zdaj vsi pravijo, da bo drugi otrok spet fantek - če pa bi rekel mama, bi bila pa punčka.
Jaz pa si tako želim punčko....user posted image
Sicer ne verjamem v te vraže, me pa res zanima, če to pri katerem drži.

Se kaj spomnete kako je bilo to pri vas?

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

clock-img

17.05.2009, 11:41

clock-img

Anonimen

ja kak hudiča bi naj to, kar otrok reče, vplivalo na spol naslednjega otrokauser posted image user posted image

kakorkoli že, vesela bod, da ni rekel hov hovuser posted image user posted image

clock-img

17.05.2009, 11:41

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Zanimivo - naša ta mala je prej rekla ati kot pa mami in ta drugi otrok je fantek. Sem na to vražo že čisto pozabila, ampak se spomnim, da je tašča že takrat rekla, ko sem bila noseča, da bo ta mala dobila bratca, ker je najprej začela govoriti ati. Samo jaz na take vraže ne dam kaj dosti - to je zgolj slučajnost.

clock-img

17.05.2009, 11:51

clock-img

uursa

pencil-img

174

Naš tamal je prvo spregovoril AVTO. Na srečo ne bomo imeli več otrok, če ne bi me bilo kar malo strah.

clock-img

17.05.2009, 12:30

clock-img

pikicai

pencil-img

203

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: uursa

Naš tamal je prvo spregovoril AVTO. Na srečo ne bomo imeli več otrok, če ne bi me bilo kar malo strah.

clock-img

17.05.2009, 12:39

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: uursa

Tudi naš. Me naj skrbi user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

17.05.2009, 12:46

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

Če komu pomaga moja prva beseda je bila ladja :) in moja mlajša sestra je punčka user posted image in ni niti malo podobna ladji user posted image nekako sem upala, da bom ker je bila moja prva beseda ladja imela kakšno jahtico... pa se zaenkrat tudi to ni izšlo user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2009, 12:49

clock-img

Anonimen

kaj pa če ne veš, kaj je bila prva beseda user posted image

clock-img

17.05.2009, 14:16

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Potem se pa sekiraj, da ni bila kje hov hov, brbrrrrr itd. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

17.05.2009, 15:13

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Ja, naša taprva otroka sta najprej govorila ata ata in imamo res še tretjega fantka user posted image Tamali pa že veselo govori mama mama mama... Povem, ko bomo imeli četrtega, če teorija še drži user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

17.05.2009, 16:16

clock-img

maca m

pencil-img

465

IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Ja, naša taprva otroka sta najprej govorila ata ata in imamo res še tretjega fantka user posted image Tamali pa že veselo govori mama mama mama... Povem, ko bomo imeli četrtega, če teorija še drži user posted image

Ja zdaj sem pa res že mal v dvomihuser posted image , ampak jaz se ne bom dala..... hočem punčko. user posted image user posted image user posted image

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

clock-img

17.05.2009, 16:29

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

kaj pa potlej pomeni baba? user posted image

tole si bom zapomnila... mali je začel z mama, očka navija še za punčko, torej da vidimo, če bo res kaj na tem user posted image

clock-img

17.05.2009, 16:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Potem se pa sekiraj, da ni bila kje hov hov, brbrrrrr itd. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj mi je postalo jasno, zakaj hrošči, pikapolonice, sončki itd... user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2009, 21:58

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Tale vraža je stara že uhuhu let..no vsaj jaz jo vem že dolgo in pri meni so vsi otroci prav napovedali naslednjega otroka.le predzadnji je rekel mama pa imamo fantka(ampak sem imela  za njim ss).skratka ,če bi se pa predhodnik rodil bi verjetno bila punčka.Tudi jaz in moji bratje in sestre smo napovedali prav sorojence...tak ,da jaz verjamem moji mami in babici.....oz.tejle vraži!

< Sporočilo je popravil big mamma -- 17.5.2009 22:03:55 >

clock-img

17.05.2009, 22:04

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Tale vraža je stara že uhuhu let..no vsaj jaz jo vem že dolgo in pri meni so vsi otroci prav napovedali naslednjega otroka.le predzadnji je rekel mama pa imamo fantka(ampak sem imela  za njim ss)in potem to ne drži ,ker imamo sedaj tudi fanta..skratka ,če bi se pa predhodnik rodil bi verjetno bila punčka.Tudi jaz in moji bratje in sestre smo napovedali prav sorojence...tak ,da jaz verjamem moji mami in babici.....oz.tejle vraži!

OMG user posted image

clock-img

17.05.2009, 22:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Tale vraža je stara že uhuhu let..no vsaj jaz jo vem že dolgo in pri meni so vsi otroci prav napovedali naslednjega otroka.le predzadnji je rekel mama pa imamo fantka(ampak sem imela  za njim ss)in potem to ne drži ,ker imamo sedaj tudi fanta..skratka ,če bi se pa predhodnik rodil bi verjetno bila punčka.Tudi jaz in moji bratje in sestre smo napovedali prav sorojence...tak ,da jaz verjamem moji mami in babici.....oz.tejle vraži!

OMG user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa je? Veš kok pravjo, ko otrok začne čebljat slišiš to kar želiš slišati.user posted image

clock-img

17.05.2009, 22:16

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Jaz tudi verjamem tej vražiuser posted image user posted image user posted image Sinko je tudi pravilno napovedal svojega sorojenca (sestricouser posted image user posted image user posted image ).

clock-img

18.05.2009, 00:01

clock-img

Anonimen

He he , še nisem slišala za te vraže, ampak so zabavne!user posted image

clock-img

18.05.2009, 00:03

clock-img

yania

pencil-img

2031

pri nam to ne drži....najprej je mala rekla mama, in čez par mesecev smo šele slišali kaj podobnega ata.....imamo pa user posted image ....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

18.05.2009, 00:14

clock-img

tweed

pencil-img

577

ah, dajte no babe. Imava dve punčki, pa je Neli pol leta prej govorila ata kot mama. Tudi Rea je najprej rekla ata, torej, ko bo tretja tudi punčka, bom dokončno ovrgel to teorijo... user posted image
Tudi po različnih kvizih in koledarjih mi je bilo napovedano fantki in še fantki... pa glejte zdaj moje babe...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

clock-img

18.05.2009, 10:19

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: maca m

Naš mali je začel govoriti ATA in zdaj vsi pravijo, da bo drugi otrok spet fantek - če pa bi rekel mama, bi bila pa punčka.
Jaz pa si tako želim punčko....user posted image
Sicer ne verjamem v te vraže, me pa res zanima, če to pri katerem drži.

Se kaj spomnete kako je bilo to pri vas?

user posted image user posted image  ojoj

Moja je najprej rekla "uci" - muci, mačka...

Kaj bom torej jaz v drugo rodila?
user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2009, 13:47

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

naš tamal pa sploh še ni govoril, pa ma že sestrico doma...kwa pa zdej

clock-img

18.05.2009, 14:01

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Nas prvi je  mene klical skoraj do 2 leta ata user posted image , pa je drugi fantek. Ta drugi me je klical mama, pa bo tretji spet fantekuser posted image .

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

19.05.2009, 15:24

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Naša še ni govorila, ko se je rodila 2. - potem se sploh ne bi smelo nič rodit, ali kako?user posted image Res je pa najprej rekla mama, oči še zdaj ne rečeuser posted image , torej bojo verjetno same punce, ali kako? No, nama je prav, punčke so fajnuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem