writing-img

Prve gubice in krema

clock-img

05.11.2008, 21:16

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Počasi se bližam 30-im in po čelu in med obrvema so se mi pojavile prve gubice...so kar dobro vidne. Pa me zanima katero kremo priporočate (uporabljate) proti gubicam oz. za upočasnenje staranja kože?
Mal bi še rada mlada zgledala, dokler še lahko...user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

05.11.2008, 22:49

clock-img

zinkazi

pencil-img

347

Uporabljam zelo učinkovito kremo  proti gubam TIME DEFIANCE, ki je narejena iz naravnih sestavin, je zelo mazljiva, zato se jo malo porabi, je tudi za bolj občutljivo kožo. Sta dve vrsti: za suho in za mastno kožo. Dnevna in nočna krema. več lahko tukaj ali na ZS.

clock-img

06.11.2008, 11:12

clock-img

muha1

pencil-img

666

Nivea z DNA formulo. Preverjeno user posted image

clock-img

08.11.2008, 00:44

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

L'Occitane, zdaj že kakšne 2 leti.

Počasi bom šla pa nazaj na Vichy.

clock-img

08.11.2008, 16:51

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Dadi

Počasi se bližam 30-im in po čelu in med obrvema so se mi pojavile prve gubice...so kar dobro vidne. Pa me zanima katero kremo priporočate (uporabljate) proti gubicam oz. za upočasnenje staranja kože?
Mal bi še rada mlada zgledala, dokler še lahko...user posted image

nevem,jaz se pri teh letih še ne obremenjujem s temuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

08.11.2008, 17:10

clock-img

Spiria

pencil-img

197

Nimam posebne kreme proti gubam, ker ne verjamem v ta marketinški nateg.
Vedno pazim, da uporabljam kvalitetno kremo, vlažilno, z antioksidanti, ki varujejo kožo pred staranjem (vsaka dobra krema jih mora vsebovati, ne le kreme, ki se reklamirajo kot izdelek proti gubam), naravnimi izvlečki in čimmanj kemije.
Zvečer si zlasti  kožo  okrog oči občasno negujem z avokadovim oljem Akamuti, čez dan pa uporabljam vlažilno  kremo Aubrey Organics Rosa Mosqueta (naravna kozmetika z dobrimi sestavinami).

clock-img

09.11.2008, 17:19

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Mene pa zanima,pri kremah kjer piše za zrelo kožo....ja kdaj je to? Pri 20,30,40,50...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem