cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prve pleničke

clock-img

11.01.2007, 12:02

clock-img

Anonimen

Za prve pleničke sem kupila Pamperske newborn in sicer dva paketa po 44 pleničk. user posted image  Zdej me pa res skrbi, a je možno, da mi sploh ne bodo prišle v poštev? user posted image  Teoretično, če se user posted image  rodi s 4 kg, jih bom sploh lahko porabila al ne? Ker me mal strašijo eni, da ne. user posted image
Je pa tko, 88 plenic, pa če računam, da se jih na dan porabi ziher ene 7, je to za dorbih 12 dni. Tok se pa tud ne zredi otrok v slabih dveh tednih, ali pač?

Torej, vaše izkušnje?

clock-img

11.01.2007, 12:16

clock-img

April

pencil-img

5459

Jaz tudi mislim, da sem porabila ene dva paketa. Na začetku sem pa porabila vsaj 10 plenic na dan.

clock-img

11.01.2007, 12:17

clock-img

Anonimen

vse je odvisno koliko bo velik (težek ) otrok- mi dvojkice nismo uporabljali nikoli- rodil pa se je 4730 gr/ 56 cm...in seveda sem imela tudi jaz pripravljen paket newborn od 2,5-k kg...

clock-img

11.01.2007, 12:19

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jih boš že ponucala, brez skrbi. Če se bodo izkazale za malo premajhne (pa verjetno se ne bojo), jih boš pač dala za podnevi in boš malo prej previla, pa bo. Tiste kile gor so bolj okvirna mera - eni dojenčki nimajo ne vem koliko kil, pa so majhni in zato bolj bunkasti, drugi so pa potegnjeni in zato drobni okoli pasu. 

clock-img

11.01.2007, 12:20

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Jaz sem tudi za začetek kupila te plenice (en paket) in sem jih potem kupila še  2-3 pakete preden sem prešla na večjo velikost. Luka se je rodil sicer bolj lahek (2800g), 4 kile pa je dosegel, ko je bil star malo več kot 2 meseca.
Če tvoj user posted image  ne bo res posebno težek, boš po mojem pleničke brez problema porabila.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

11.01.2007, 12:21

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Po moje, da jih boš tudi lahko porabila, brez skrbi. Ne obremenjuj se še s tem.user posted image  V skrajni sili jih lahko ali prišparaš za naslednjega potomca ali pa podariš komu, ki tudi pričakuje user posted image .

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

11.01.2007, 12:44

clock-img

yaris

pencil-img

549

Naš se je rodil z 3.740 kg pa smo vseeno porabili ena dva paketa. Ker itak na začetku se jih ful previja.

clock-img

11.01.2007, 13:19

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

jaz pa teh malih sploh nisem imela ne pri prvi ne zdaj pri drugem. Smo kar z 2 startali pa še tem sem mogla jet 2 jumbo paketa v trgovino zamenjat, ker so mu hitro ratale premajne in sva rabila 3.

clock-img

11.01.2007, 13:32

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Jaz sem jih tudi pri Tii uporabljala prva dva meseca, tako da mislim da jih boš tudi ti porabla.

clock-img

13.01.2007, 02:24

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Naš pokovc je štartal nad 4 kg. Ene paket smo porabili, sredi drugega smo šli pa tretjega za vsak slučaj zamenjat, ker so mu bile že bolj tesne. Smo k sreči imeli original račun šr doma.

clock-img

10.02.2007, 22:53

clock-img

severnica77

pencil-img

859

Porabili smo en paket. Če bi imeli več, bi jih pa uporabljali za čez dan in bolj pogosto previjali. Tudi dvojke smo porabili kakšna dva paketa, sedaj smo na trojki, to pa mislim, da bo kar držalo dalj časa.

clock-img

11.02.2007, 12:25

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

Pomoje, da jih boš porabila, drugače ti pa samo toliko povem.. moj sinko je star 3,5 mesece pa ima ene 7,5kg in mu tistih pleničk, ki so od 4-9 kg spolh več ne spravim gor, in ima pleničke od 7-16kg tko da so ti kilogrami ki so gor napisani bl okvirno
Porabila, jih boš pa sigurno lahko, samo za vsak slučaj si pa nabavi še kakšen večji paketek user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

11.02.2007, 12:50

clock-img

šmarnica

pencil-img

144

No pa še naša "drobižka" - mi smo dvojkico pleničk nosili do njenega 6 meseca. Sedaj bo stara 15 mesecev pa imamo še vedno trojko. In ji ni čisto nič premajhna. Tehata pa cca. 8 kg. Res pa je bila nedonošenček, rojena dva meseca prezgodaj. Ampak je ostala vitka. 

clock-img

11.02.2007, 13:00

clock-img

eva1

pencil-img

4835

jaz sem imela 1 paket-ponoči pa sem že po parih dneh mogla prešaltat na večje plenice, ker so te premočile, za podnevi pa ni panike, boš oba porabila!

clock-img

06.03.2007, 20:05

clock-img

ms3

pencil-img

138

začeli smo z 2.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem