writing-img

Prvič na forumu!

clock-img

26.11.2004, 16:15

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Z veseljem sporočam, da se vam pridružujem na tem forumu, saj sem od danes naprej srečka :nosecka:!
ZM 26.10.

lp, Jessy

clock-img

26.11.2004, 16:33

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

No, točno to sem hotela, pa mi je bilo malce nerodno kar v prvem postu začeti z vprašanji.

Me pa res zanima:
- ali naj še hodim k aerobiki? Če ja, koliko časa? Ali ima katera s tem izkušnje?
- sicer sem že klicala k ginekologu, pa se nihče ne oglasi, da bi se naročila na pregled. Pa me zanima kdaj ste ve dobile prvi datum?

No, toliko zaenkrat!
Hvala že vnaprej!

clock-img

26.11.2004, 16:37

clock-img

SU

pencil-img

919

Prisrčno dobrodošla!!! In seveda iskrene čestitke :bravo: :duda: :bravo:!! Glede aerobike raje vprašaj G. Ravno veliko ne smeš skakat, ko si noseča. Si pomislila na aerobiko za nosečke?!?
Jaz sem imela prvi G pregled, ko sem bla noseča 6t in ene 4 dni. Pa se je že videla mala pikica (sicer sem jaz videla samo "utripajočo kuglico", bla pa je!) :)!
V glavnem, zdaj pa pridno sodeluj, sprašuj, itd. itd. in pazi nase!!! LP, Saša (20,5/7)

clock-img

26.11.2004, 17:32

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

Bravo, čestitke. Jaz sem bila ravno danes pri G (smo stari dobrih 6 t) in se je videl srček 9nebesa
Mislim, da je že kar čas, da greš na pregled, da se vidi, da je vse ok.
Uživaj ob misli na svojo malo :duda:
V.

clock-img

26.11.2004, 19:29

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Iskrene čestitke 9nebesa in dobrodošla! :bravo:
Moje mnenje je da lahko nadaljuješ z gibanjem.Jaz sem sicer telovadila doma,vendar mi tega ni nihče prepovedal.Že 12. teden pa so se začele težave tako,da sem za dva meseca obležala.Ko so se stvari umirile so mi dovolili,da nadaljujem s telovadbo.
Za pregled,ko ti test pokaže pozitivno,se ni potrebno naročati,enostavno greš,ko dela tvoj ginekolog.

Lepo nosečnost in veliko zadovoljstva med nami!

:muca:

clock-img

26.11.2004, 19:35

clock-img

bivka

pencil-img

265

Čestitke in dobrodošla!

:sloncek: :kuza: :metulj: :angel: :rozica:
LP, B

clock-img

26.11.2004, 19:48

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Dobrodošla ter čestitke:bravo:

clock-img

27.11.2004, 19:14

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Vse čestitke!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Uživaj v 9nebesa!
Lp, Eva 24t in :duda: :modri:

clock-img

27.11.2004, 19:52

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitke! in lepo nosečnost. :rozica::rozica::rozica::rozica:

Lp, Dolina

clock-img

27.11.2004, 23:53

clock-img

bikica30

pencil-img

98

Zivjo!
Najprej iskrene cestitke!
Glede aerobike: jaz sem hodila na normalno aerobiko do 11.tedna, pa bi mogoče še dlje, če se ne bi takrat začele celodnevne slabosti in nisem bila res za nikamor. Noben me namreč ne more prepričat, da lahko telovadba škodi še ne 1cm velikemu plodu, ki je s tremi četrtinami svoje površine pritrjen na steno maternice. Torej, če ti paše, telovadi, če bi se kakorkoli slabo počutila vmes, takoj odnehaj.
Večina nosečniških aerobik je 'uradno' zamišljena od treh mesecev naprej - tako so mi povedali.

Predvsem pa uživaj!

G pokliči čimprej, kdaj te bo naročil, je pa stvar G (ene že v 5 tednu, mene npr. je šele v 10.)

LP

clock-img

28.11.2004, 19:44

clock-img

nita

pencil-img

848

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Iskrene čestitke za :nosecka:!

Dobrodošla!!

L.P., Anita :rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

28.11.2004, 20:41

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Super! Hvala lepa!
Tudi sama sem razmišljala v to smer, da bom še hodila, dokler se bom vredu počutila. Zaenkrat se počutim točno tako, kot v času, ko nisem bila noseča.

Hvala še enkrat!

Jessy

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem