writing-img

Prvič naročena v MB?!?!

clock-img

17.05.2007, 12:40

clock-img

mkonec

pencil-img

33

Pozdravljene,
prosim za informacije.

Konec junija sem prvič naročena v MB. (PCO).
Pri svoji gin. sem opravila že vse možne preiskave in posege (HSG, laparoskopijo, sem jedla klomifen, zdaj ga spet, jem bromergon, ...) a ker še vedno ni in ni user posted image  user posted image , sva se odločili za nadaljevanje v MB.
Trudiva pa se intenzivno že 3 leta.

Ali mi lahko katera pove, če je res potrebno vse preiskave v MB ponoviti in kako poteka prvi razgovor oz. ali je to že pregled?

clock-img

17.05.2007, 13:01

clock-img

koala

pencil-img

5539

Mislim, da se preizkave ne bodo ponavljala, imej pa vse izvide s seboj.
Kako je pri drugih ne vem, pri naju je moj imel zjutraj najprej spermiogram, čez dve uri pa sva imela posvet z zdravnikom.
Midva razen spermiograma in mojega uz rodil nisva imela pred obiskom v neplodnostni nobenih drugih preiskav, zato sem na prvem razgovoru dobila ne kup napotnic.

Srečno in da vama čimprej uspe!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

17.05.2007, 18:10

clock-img

Milamay

pencil-img

475

Ja, tako kot piše koala - prvič dobiš cel kup napotnic (za spremljanje ravni hormonov v krvi, za UZ maternice ...). Ker si vse možne preiskave že imela, nesi s sabo vse, kar imaš, potem pa boš videla, kako bodo rekli za naprej.

Veliko sreče in da vama čimprej rata!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem