writing-img

Prvi čeveljčki/copatki

clock-img

04.10.2009, 08:17

clock-img

Detece

pencil-img

1039

Naš user posted image   potrebuje prve copatke in čeveljčke. Zdaj me pa zanima kakšni so kaj primerni ( trdi, mehki) in katere znamke. Vem za cicibanove (mimogrede kje v MB jih lahko kupim?) a me zanima ali so še kateri konkurenčni tem a za bolj primerno ceno??
Hvala!

clock-img

04.10.2009, 08:33

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Kok je star tvoj user posted image ?

So what....

clock-img

04.10.2009, 08:40

clock-img

Detece

pencil-img

1039

10 mesecev.

clock-img

04.10.2009, 09:17

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Če že lepo sam hodi potem mogoče fisrt fit. Drugače pa s čevlji ne prehitevaj saj se mora pri otroku razviti oprijemalni refleks oz  mora ta tudi izveneti (če gledamo razvoj) in čevlji ga pri tem le ovirajo. Da ga pa ne bo zeblo mu daš nogavice in tiste ta debele copate/nogavice  z usnjenim podplatom na stopalih, ala ABS.user posted image

So what....

clock-img

04.10.2009, 10:16

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

midva sva se odločevala med elephant, geox in cicban... na koncu sva se odločila za cicibanove za prvi korak. te so mehke, ostale cicibanke se mi zdijo pa trde. 

clock-img

04.10.2009, 10:29

clock-img

Deja

pencil-img

669

IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Naš user posted image   potrebuje prve copatke in čeveljčke. Zdaj me pa zanima kakšni so kaj primerni ( trdi, mehki) in katere znamke. Vem za cicibanove (mimogrede kje v MB jih lahko kupim?) a me zanima ali so še kateri konkurenčni tem a za bolj primerno ceno??
Hvala!

včasih je bila cicibanova trgovina v mb-ju blizu Mullerja, na drugo stran ceste... no to je bilo kakih 5-8let nazaj... če je tam še sedaj pa žal ne vem...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

clock-img

04.10.2009, 15:43

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Definitivno mehke čevlje.
Jaz sem našemu obula cicibanke in sploh ni hotel hodit, se je vsedel in jokal. Nato sem šla v deichmana po elephantke, ki so še cenovno normalne in so super, se mali ni nič pritoževal. Mehki podplat obvezno in brez kakih ortopedskih zadev.

clock-img

04.10.2009, 15:51

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Prisegam na cicibanove copate in ti jih tudi svetujem. Trgovina je pa še vedno na istem mestu kot je bila v centru Mb nasproti starega Mulerja.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem