writing-img

Prvi čeveljčki - kje ?

clock-img

04.07.2005, 22:23

clock-img

Aly

pencil-img

241

Upam, da niste prd kratkim to temo že obdelale - na iskalniku ne najdem nič :ups:

Naš (skoraj) devetmesečnik je bil do sedaj, posebej sedaj v tej vročini, večina bos ali pred tem v zoknih :).....no sedaj pa smo se začeli veselo postavljati na noge....mislimo da je čas za prve čeveljčke oz. sedaj sandalčke :)......

Res ne vem pri kateri trgovini bi naj začeli in sploh kje bi vse "počekirali", zato rabimo vaše izkušnje....kje se da nabaviti kvalitetne otroške čeveljčke v MB ?????? Hvala za informacije ! :angel:

LP Aly

clock-img

04.07.2005, 22:29

clock-img

Anonimen

Davidu sem jih kupila v City-ju v 2. nadstropju v trgovini Pika. To je na tisti strani, ko je Tukano. So pa to Cicibanovi zaprti sandalčki, tako da jih lahko nosi tudi zdaj.

Drugače pa lahko Cicibanove čeveljčke kupiš tudi v Ul. 10. oktobra, nasproti Probanke. Tam je prav Cicibanova trgovina.

clock-img

04.07.2005, 22:33

clock-img

taca

pencil-img

191

Jaz sem jih kupla v Mass-u in sicer od Super fit.
So ful dobri.

clock-img

05.07.2005, 08:07

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mirnini prvi čeveljci so bili Ciciban Softy sandalci.

clock-img

05.07.2005, 13:55

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ciciban. Drago vendar kvalitetno. Tudi prodajalke znajo svetovati.

clock-img

06.07.2005, 23:12

clock-img

lin

pencil-img

2504

Mi smo naše prve čeveljčke kupili v Cicibanu kjer nam je prijazna prodajalka najprej nogico izmerila,nato nam je še povedala da ima ciciban več različnih modelov čeveljčkov,za ozko nogo, za široko nogo za debelčkano nogo,za nogo z visokim nartom....
Ker ima Lin bol močno nogico in visok nart nam ni prišel vsak čeveljček v poštev,tako da nam je najprej pokazala vse kar bi bilo za njeno nogico,potem smo si mi izbrali kar nam je všeč in nato smo pa poskušali dokler nismo našli tapravih.
Smo bli ful zadovoljni z njim!

clock-img

06.07.2005, 23:13

clock-img

lin

pencil-img

2504

Naše so bile tudi Ciciban Soft

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem