writing-img

Prvi UZ po ET

clock-img

06.12.2009, 16:27

clock-img

Anonimen

Prvič noseča, s pomočjo ICSI. Zanima me ali je prvi uz po uspešnem ET vaginalni ali običajni? Mogoče hecno vprašanje pa vseeno.
Hvala za odgovore

clock-img

06.12.2009, 16:29

clock-img

gupika

pencil-img

244

Jaz sem imela vaginalni.

lp

clock-img

06.12.2009, 16:31

clock-img

7lina7

pencil-img

683

vaginalen. 

Lin@

clock-img

06.12.2009, 17:37

clock-img

spominčica

pencil-img

369

Hvala za odgovore....
.....zgleda do UZ ne bo prišlo, pojavil se je rjav izcedek in to ponavadi ne kaže na nič dobrega.user posted image

clock-img

06.12.2009, 18:31

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ni nujno spominčica, rjavi izcedek včasih ne pomeni nič hudega, vseeno pa bi se šla pokazat k zdravniku! Srečno!!!!

clock-img

06.12.2009, 19:51

clock-img

spominčica

pencil-img

369

Sem že klicala svojo icsi ginekologinjo in mi je rekla da več kot že delam ne morem naredit. Jemljem Utrogestan, počivam, pozitivno razmišljam in neuser posted image user posted image . Zdaj lahko samo še čakam in upam na najboljše. Upam da me skrbi po nepotrebnem, ampak saj veste kako je....leta se trudiš in greš skozi vse sorte stvari, ko pa ti končno rata se šele začne.

Hvala

clock-img

07.12.2009, 09:04

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Bo, bo, sam upanje ne smeš zgubit, to se zelo rado dogaja v prvih 12 tednih. Držim pesti!!!!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem