cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prvi copati

clock-img

17.01.2005, 08:52

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Pozdravljene,
danes se odpravljamo kupit copate, ki jih rabi za vrtec.
S copati nimam nobenih izkušenj, ker doma uporabljamo nogavičke z bremzami.
Zanima me kakšne so vaše izkušnje. Ali je boljše, da kupimo copate z vezalkami ali s čim drugim. Namreč na čevljih si nonstop odvezuje vezalke. Verjetno so copati z ježki še večje s...
Hvala za odgovore,
lp, Tina

clock-img

17.01.2005, 09:01

clock-img

ČITA

pencil-img

161

z zadrgico so zakon!!!!

clock-img

17.01.2005, 09:08

clock-img

Anonimen

Pozdravljena, ortopedi na splošno odsvetujejo uporabo copatk, pravijo, da je boljše, če so bosi oziroma v nogavičkah, kkaršne uporabljaš že sedaj...
Meni so v vrtcu tudi rekli, da ni zaenkrat še nobene potrebe po copatkih, drugače pa mi kot "coaptke" uporabljamo takšne nogavičke, ki imajo spodaj in malce ob robu prišit usnjen (semiš) podplatek...ne drsijo, so dokaj topli, jih ne more potegnit dol in se lepo gibljejo kot nogica... Stanejo pa 1490,00 v H&M... Je pa res, da kar hitro gredo in je potrebno pogledat večkrat...

clock-img

17.01.2005, 09:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem