cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prvi gibi

clock-img

28.10.2004, 20:06

clock-img

SU

pencil-img

919

Mene pa zanima kdaj ste kaj začutile prvič gibe malega sončka??? Jaz sem že tako neučakana pa se bojim, da bom mogla še malce počakat... LP, Saša (16,4/7)

clock-img

28.10.2004, 20:13

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Prve gibe sem začutila pri 17 mesecih, ampak prvič sploh nisem bila prepričana da je to to. Ko so se nekaj dni zapovrstjo delali "mehurčki" v mojem trebuhu pa sem pokapirala zakaj gre. Drugače imaš pa še čas nekaj tednov - ni panike. LP

clock-img

28.10.2004, 20:13

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ops sory - 17 tednih

clock-img

28.10.2004, 20:26

clock-img

Ani 2

pencil-img

202

Pozdravljena SU!

Jaz sem prve gibe začutila v 18 tednu,kateri so sprva bili bolj rahli-kot neki mehurčki,ali pa ribica prav zares lepi občutki ,kateri so iz tedna v teden bolj izraziti :sloncek:.
Je pa pri vsaki :nosecka: drugače.
Lepo uživaj nosečnost in bodi srečna z svojim :duda:.

Čao; Ani 26t.

clock-img

28.10.2004, 20:39

clock-img

nita

pencil-img

848

Življo!!

Tudi jaz sem prve metuljčke, ribice, žabice začutla nekje v 17t, pa seveda prve dni nisem vedela, če je to to - pa se je ponavljalo in sem se odločila, da je to to in se še kr ponavlja in sedaj vem zagotovo, da ne mora biti nič drugega ko TO. In to so krasni občutki!!!

Je pa res različno - nekje naj bi se prvi gibi pojavili od 16 - 20t.

Uživaj in pobožaj bušija!!

Anita

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

28.10.2004, 20:54

clock-img

SU

pencil-img

919

Joj, potem pa ni več daleč :sloncek:!!! Jupi! Že komaj čakam! LP

clock-img

29.10.2004, 06:09

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ojla!
Tudi jaz sem prvič začutila tam nekje okrog 16. tedna, potem pa nič do 21. tedna. zdaj pa mi mala že konkretno dviga trebuh:) (35t)

Lp Lunca

clock-img

29.10.2004, 14:18

clock-img

Abby

pencil-img

617

Prva jasna brca je bila v 18. tednu. Ampak sem drugič noseča. Prvič sem gibe začutila mnogo kasneje.

clock-img

29.10.2004, 22:34

clock-img

Sneguljcica

pencil-img

95

Prve gibe sem zacutla nekje v 19. tednu. No, takrat je bila ze kar prva rahla brca...prej pa je blo zlo nerazlocno in res nisem vedla al je to res tisto pravo al pa sam zivahna prebava:)

Lp:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem