cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prvi maj...

clock-img

09.01.2008, 20:12

clock-img

Aneja2003

pencil-img

76

A ste že kaj planirali za prvomajski dopust user posted image ?

Mogoče dobimo kakšno idejo....

lp

clock-img

09.01.2008, 20:27

clock-img

cicido

pencil-img

302

Mi gremo konec aprila postavljat prikolico v Strasko na Pag in ostanemo do 5.5. ce bo lepo vreme.

clock-img

09.01.2008, 20:27

clock-img

Anonimen

Jaz bi New York. Bi...user posted image

clock-img

09.01.2008, 20:33

clock-img

tiana

pencil-img

206

kje je še prvi maj...............ponavad ga kje pijemo.....otvoritev zigancuser posted image

....za dežjem vedno posije sonce...

clock-img

09.01.2008, 20:39

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Že zdavnaj rezervirano in urejeno. (Pre)živim zimo samo z načrti in ogledi vročega morja, ki nas čaka, sicer me ta turobnost čisto scuza.  

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

09.01.2008, 21:17

clock-img

peska

pencil-img

17

... mi pa v Rim, komaj čakam user posted image

clock-img

09.01.2008, 21:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: peska

... mi pa v Rim, komaj čakam user posted image

U, full lepo. Španske stopnice so takrat v polnem racvetu :).

clock-img

09.01.2008, 21:39

clock-img

karamela

pencil-img

645

Še premišljujemo ali bi šli v Grčijo ali pa na otok Pag za en teden.

clock-img

09.01.2008, 22:06

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Konec aprila hodimo razpakirat prikolico v kamp - bo tudi letos enako. Smo pa nekje  7-9 dni tam. Komaj čakam.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

10.01.2008, 07:44

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Mogoče Krk-Baška h. Corinthia, mogoče Vodice h. Olympia, nekaj takega. Iščemo hotel, ki ima notranji in zunanji bazen. Smo pa že na obeh destinacijah bili in je O.K. V Grčijo ali kaj podobnega pa se nam za 4 dni ne splača it.
L.P.

clock-img

10.01.2008, 07:52

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Mi pa, kot že nekaj let zaporedoma, gremo tudi letos v Umag. Kam še ne vemo, ker moj dragi vztraja pri apartmaju, jaz pa sem si za spremembo zaželela hotel. Sicer je še kar nekaj časa do takrat, tako da upam da se bomo nekako uskladili.

clock-img

10.01.2008, 08:29

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Midva greva za 1. maj vedno sama nekam "kinder-frei". Tamalidve gresta z mojimi na morje za 4 dni, midva greva pa mal z avtom po Švici - če bo le vreme tolk toplo, da se bo dalo po kampih spat.
Če bo pa prehladno, je pa vedno blizu Italija... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

10.01.2008, 08:45

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Luka Jan- priporočam Umag h. Sol Umag. Smo bili že v večih hotelih z 5* pa ni bilo tako veliko in tako kvalitetne hrane. Ceno imajo tudi sprejemljivo. Tudi mi se sem še zagotovo vrnemo.

clock-img

10.01.2008, 08:57

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Tudi mi se še odločamo, v igri je Rim (najbolj verjetna izbira), pa Dunaj + Bratislava, Praga ali Budimpešta. Povsod sva midva z možem že bila, bi pa rada tja peljala moževe starše oz. mojega tasta in taščo. Zadnja leta namreč prvomajske praznike skupaj preživljamo na potovanjih.

Peska, imaš hotel v Rimu že rezerviran in kateri? Jaz sem malce gledala, pa so cene kar divje. Je pa res, da smo mi bolj na luksuz vajeni, zato gledam pač hotele v bližini centra s 4 ali 5*.

V Umagu je zame tudi krasne hotel Sol Garden Istra. Priporočam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem