cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prvi občutki - božanje v trebuščku

clock-img

12.03.2007, 07:39

clock-img

Anonimen

Sem prebrskala že ves forum pa še forum na med.over.net-u, ampak nikjer ne najdem odgovora.

Sem v 16. tednu druge nosečnosti. Pred dvema tednoma sem prvič začutila mehurčke. ta občutek mi je znan že iz prve nosečnosti, zato vem, da je to to in ne prebava. Kakšen teden pa jih več ne čutim in me zelo skrbi. Sicer niti nimam dosti časa za opazovanje, ker sem ves čas v akciji s prvim otrokom, ampak ko se umirim, pa jih ni. Se je kateri dogajalo kaj podobnega? Je možno, da jih nekaj časa ni in se znova pokažejo?

clock-img

12.03.2007, 10:32

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Dete je sedaj se tako majhno, da mores imeti sreco, da brcne v tisti del, da bi kaj cutla. Sploh pa ga cutis ze zelo hitro, tako da je normalno, ce je malo pavze vmes user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

12.03.2007, 12:07

clock-img

janapan

pencil-img

823

Jaz sem ,,mehurčke ,,prvič začutila v 18 tednu in potem kakšne dva tedna nisem čutila nič, potem pa se z rastjo otoka veča tudi intenzivnost gibov. Da sem lahko rekla da jih čutim vsak dan je bilo šele po 23 em tednu.

clock-img

12.03.2007, 16:34

clock-img

Cappy96

pencil-img

356

Jst sem jih prvič začutla okrog 20 tedna. Mi je pa G rekel, da je tisti dan, ko si ful v lavfu, gibov lahko manj, saj je maternica naravna zibka in otročka pomirja.
Boš vidla, da v prihajajočih tednih ne bo skrbi glede števila gibov user posted image

clock-img

13.03.2007, 13:06

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Tud jaz sem začutila mehurčke v 16 tednu potem pa dva tedna ni bilo nič v 18 tednu pa so se pojavile prve brcike, tako da pomoje nimaš kaj skrbet.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

13.03.2007, 19:51

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Marsikje sem prebrala, da je povsem normalno, da v teh tednih, nosečnica še ne čuti rednih gibov. Verjamem pa, da te zaskrbi... Jaz vsakodnevne brcike čutim nekje od 19. tedna.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem