writing-img

Prvi otroček

clock-img

26.05.2005, 09:33

clock-img

Anonimen

:bravo::bravo::bravo:
Najprej lep pozdrav!
Sem začetna uporabnica tega foruma in sem rekla, da vas obvestim, da sva se z dragim odločila za eno majhno štručko!Sva premlevala in razmišljala a bi al še ne bi, pa sva rekla pa dajva. Končujem faks, pa sva rekla najprej moja služba in hiška, pol pa dojenček, samo sva sedaj ugotovila, da potem bo pa šele, ko jih bom imela trideset (sedaj 25). In ker ima on uredu službo, sva rekla, zakaj pa ne. Bova imela eno majhno kepico, ki jo bova gledala kako odrašča v edinstveno osebnost.
:sloncek::sloncek::sloncek:

Moj dragi je čisto blažen, mu je delanje otrok v veliko veselje, hi hi hi. ;);)

LP,
pa vas obvestim, ko bo kaj. Potem bom pa itak čisto panična in mi boste prav prišle s svojimi nasveti.

clock-img

26.05.2005, 09:38

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Pozdravljena, Ankica :rozica:!

Dobrodosla, obilo uzitkov :sloncek::sloncek::sloncek:, ljubezni in veliko srece! :miska::miska::miska:

clock-img

26.05.2005, 09:43

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Ankica,

veliko uspeha in užitkov :sloncek::sloncek:pri delanju :duda:
in da čimprej zagledaš :modri::roza:

clock-img

26.05.2005, 09:49

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Dobrodošla Ankica...
Jaz imam čisto isto situacijo kot ti. Končujem faks (ravno te dni pisem diplomo), pa sva s fantom tudi zelela pocakati na mojo sluzbo itd., no ampak se je kot pri tebi izkazalo, da bova kar zdaj poskusila, sej kje pa pise da bo kr ta prvi mesec ze :modri::roza:, ceprav fino bi pa bilo a ne.
No se enkrat...WELCOME TO THE RR CLUB!!:bravo:

clock-img

26.05.2005, 09:57

clock-img

Anonimen

Hvala vsem za lepe želje.

Saj, kot je rekla moja kolegica za službo: sigurno me bodo povsod rajši vzeli, če bom že imela otročka doma, ker si bodo vsi mislili, da bom ostala pri enem (glede na slov. povprečje),
kot pa da nimam še nobenega in bodo mislili, ji damo službo, potem jo pa eno leto ne bo (saj niso vsi delodajalci taki, jih je pa na žalost vse več).
Tinkatonka, tudi jaz pišem diplomsko, bo enkrat jeseni končana. Držim pesti za vse.

clock-img

26.05.2005, 10:10

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Dobrodošla, Ankica.:rozica:

clock-img

26.05.2005, 10:12

clock-img

ona78

pencil-img

373

dobrodošla :bravo::bravo:
pa kr v akcijo!!! :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

26.05.2005, 10:25

clock-img

marrusa

pencil-img

230

:rozica:Dobrodošla:rozica:

clock-img

26.05.2005, 10:34

clock-img

kajča

pencil-img

595

ankica dobrodošla med nami bodočimi :nosecka:

jaz sem fax sicer že končala in sem zaposlena od novega leta. Pri zaposlitvi mi niso težil glede otrok, mogoče zato ker sem že prej 2 leti tu delala preko študenta. Ampak mi bo vseen mal grozn povedat, če postanem v bljižni prihodnosti :nosecka:

veselo:sloncek::sloncek::sloncek: in čimprej :modri::roza:ti želim

clock-img

26.05.2005, 11:45

clock-img

aljča

pencil-img

855

Ankica dobrodošla med nami in veselo na delo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: me pa bomo pestke držale.:miska::miska::miska::miska:
L.p:Alja:metulj::metulj:

clock-img

26.05.2005, 12:02

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Ankica, vedno rada preberem, ko se kdo odloči met :duda::):):) Dobrodošla in vama želim, da čimprej rata:rozica::rozica::rozica:

Lepo se imej!

Tinka

clock-img

26.05.2005, 16:28

clock-img

Teya

pencil-img

1051

tudi najin scenarij je bil TOČNO tak...le, da imam jaz avgusta rok, o diplomi pa še vedno ni ne duha ne sluha :ups::ups::ups:
ma mi ni žal!!! :)-

srečno!

clock-img

26.05.2005, 18:28

clock-img

metka11

pencil-img

75

Pozdravljena, Ankica.
Tudi midva z mojim :love: sva se ta mesec odločila, da bova naredila majhno štručko. Začela sva 01.05.,tako da sedaj odštevam dneve do :hudicek:, da vidim, al je kaj ratalo al ne. Lepo :sloncek::sloncek: na vsake dva dni, pa upam, da počas bo pa kaj ratal.
Držim pesti tudi zate in dobrodošla med nami.
p.s. Tudi jaz sem med novimi na RR.

:rozica::rozica:
Lp metka11

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem