writing-img

Prvi pregled

clock-img

10.03.2008, 14:27

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Ste šle na prvi pregled same ali so bili partnerji z vami na pregledu? Pa slikico ste dobile vse?

clock-img

10.03.2008, 14:51

clock-img

Anonimen

Zdej ko sem se naročila na prvi pregled sem prav vprašala če lahko pride tudi moj mož, pa je sestra rekla da lahko počaka v čakalnici, da pri NS pa je lahko zraven.

clock-img

10.03.2008, 15:31

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Pri meni partnerja ni pustila zraven, ker je vaginalni pregled. Dovoli le za Uz preko trebuha.
Za sliko sem pa sama rekla in jo je dala. Srečno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

10.03.2008, 15:33

clock-img

mishel

pencil-img

553

Kot so že punce napisale. Pri prvem pregledu ni smel zraven, me je pa čakal v čakalnici. Pri drugem tudi ne , ker tako ni UZ, zdaj na morfologijo pa je sama rekla naj pride zraven.

ME KLIČE DAVID, CIAO

clock-img

10.03.2008, 15:34

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

lih danes sem ga imela in domov prinesla slikico pikice :=))). partner nima smisla da gre s tabo, ker otrok še ni izoblikovan in vidiš samo eno pikico in srčka kako bije....

clock-img

10.03.2008, 16:10

clock-img

Anonimen

Moj je šel z mano na vse preglede. user posted image
Na prvem pregledu ni smel biti zraven (vaginalni ultrazvok), pri vseh drugih pa.

clock-img

10.03.2008, 16:29

clock-img

lelčy

pencil-img

336

na prvem pregledu ni bil zraven, ker sem imela vaginalni pregled, na vseh ostalih pa je bil zraven.

clock-img

10.03.2008, 16:49

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

moj je zraven na vseh pregledih (če mu le služba to dopušča), je bil tudi pri vaginalnem UZ, tako da je to odvisno od G.
se mi pa zdi, da je lepo, da gre zraven (če le lahko), ker je to eden od načinov, da je malo bolj vključen v celotno nosečnost, drugače so partnerji kar malo izključeni user posted image
pa srečno user posted image

clock-img

10.03.2008, 17:55

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Lahko bi bil, pa me je počakal v čakalnici. Bil je zraven na tistih UZ-kih, kjer se je že kaj konkretno vidlo.

clock-img

10.03.2008, 18:18

clock-img

Tejka.387

pencil-img

197

Moj je bil na vseh pregledih z mano, če mu je le čas sopuščal. Bil je tudi na prvem UZ, ki je bil vaginalni in na morfologiji. Vprašaj svojo G, če je lahko zraven. Zgleda da je to odvisno od vsakega G posebej.

clock-img

10.03.2008, 19:02

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Sem že vprašala na prvem ne sme bit, za ostale pa jo bom tako ali tako jutri vprašala pa bomo vidli kako pa kaj. Pa hvala za odgovore

clock-img

10.03.2008, 19:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.03.2008, 21:16

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Pri prvem ni bil, pri vseh ostalih pauser posted image . Za slikico sem pa vedno zagnjavlauser posted image .

clock-img

11.04.2008, 20:47

clock-img

*Mateja

pencil-img

219

jaz imam prvi pregled ko bom že skoraj v 10 tednu. A je možno takrat že dubiti slikco?A moreš sam rečt za slikco? A jo je treba plačati?
Hvala

clock-img

11.04.2008, 21:02

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Za slikico je fajn rečt, ker ti je vsi ne dajo sami od sebe.

Moj user posted image  je sam rekel, da ne bi šel na prvi pregled. Rekel je, da ne bi rad gledal, kako se me nekdo drug dotika "tam doli". Bil je pa na nuhalni in na morfologijo gre. To je pa res škoda, da bi zamudil. Slikica ni nič v primerjavi z direktnim prenosom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem