writing-img

Prvi pregled

clock-img

21.02.2006, 14:13

clock-img

Anonimen

Zanima me kdaj na prvi pregled? Danes je test pokazal user posted image , noseča sem približno 4 tedne.

clock-img

21.02.2006, 14:31

clock-img

Pikica06

pencil-img

31

Čestitke! user posted image  
Jaz sem poklicala ginekologinjo in mi je rekla, da se pred 5. tednom ne vidi še nič. 1. pregled sem imela tako točno 5. teden (zaradi 1 ss) in se je videl samo mehurček. G mi je tako lahko samo potrdila nosečnost, naslednji pregled pa sem imela v 8. tednu, ko pa se je že videl srček. Če lahko, malo počakaj, ker z vsakim tednom vidiš več.

clock-img

21.02.2006, 14:41

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Najbolje bo, da pokličeš svojega ginekologa, ker ima vsak G. svoj sistem naročanja in pregledov. Moja ginekologinja naroča za 1 pregled šele med 10 in 12 tednom.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

21.02.2006, 15:10

clock-img

moglan

pencil-img

33

moja me je danes naročila za prvi pregled
šele v 9. tednu. user posted image

clock-img

21.02.2006, 15:18

clock-img

Reja

pencil-img

545

Pokliči G, ti bo vse povedal. Res ima vsak svoj način, nekateri pred 12. tednom celo ne naročajo.

Srečno in čestitke!

clock-img

21.02.2006, 16:48

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Najprej ČESTITKE. Moja ginekologinja naroča tam v 6. tednu, ko se že vidi pikica, je pa čisto odvisno od ginekologa. Pa lepo nosečnost.user posted image

clock-img

22.02.2006, 07:24

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Ko je meni test pokazal plusek sem naslednji dan poklicala G in me je naročila v 8 tednu...

Želim ti lepo in srečno nosečnost user posted image

clock-img

24.02.2006, 08:10

clock-img

zofka

pencil-img

3

Tudi jaz sem poklicala G in mi je rekla, da se do 8. tedna še nič ne vidiin me je naročila (kot je ona izračunala na hitro) v 10. tednu. To bo šele 8. marca! Ful komi čakam, malo me je pa tudi strah, če bo vse vredu, ker sem folno kislino pričela jesti šele 9. februarja in upam, da se je pikica kljub temu normalno razvijala v meni...

Drugače se pa počutim kotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Če hočeš biti srečen, bodi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem