writing-img

Prvi pregled :)

clock-img

05.10.2004, 15:53

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Moram se pohvalit :)-:)-:)-. Moja :miska::duda: je imela danes prvi pregled pri pediatru (dr.Krajnik, izjemno prijazen!!!)

V 1 mesecu je zrasla za celih 7 cm 8), zredila pa za 1,5 kg.
Obadva z očijam sva kr blestela, ko so letele pohvale na najinega detka fletka. Kot začuda, se je Tia zbudila že pri sestri in veselo zvezdavo gledala naokoli :love: , pri zdravniku pa ravno tako, nič joka, nič stoka. Prov pridna punca9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

No jaz sem šla domov malo bolj zaskrbljena, dobili smo kapljice, in upam da se ne bodo začeli krčki:zmeden:

Za nagrado sva šli še malo na sprehod, ko je tak lep sonček!

:love: od pupice+:miska:Tie

clock-img

05.10.2004, 16:07

clock-img

ninca

pencil-img

995

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:za malo Tio:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

05.10.2004, 16:23

clock-img

Anonimen

:bravo::bravo::bravo:
Kapljice-hja, verjetno bo mal krčkov:(

clock-img

05.10.2004, 16:34

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Kapljice je najboljše dajati otroku zgodaj zjutraj, zato ker so možni rahli krči, ki se jih niti ne opazi. Meni so vedno priporočali Ad3 zjutraj tudi v porodnišnici sva imla uro kapljic nekje ob 9 zjutraj. Tudi sedaj mu jih dajem ob taki uri.

:bravo:

clock-img

05.10.2004, 16:47

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

BRAVO za detko fletkoTIO!!!

Zari so se pojavljali manjsi krcki ob AD3 (ce so ti dal te kapljice pupica)...zato sm ji jih dajala zvecer no jih se dajem in je vse lepo prespala sej ves kaksna zaspanka je...od takrat nimam tezav...
Ma sej Tia tud dost spi...pomoje ne bo problema sej je full pridna...

papa :love:

clock-img

05.10.2004, 18:17

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiZARA MA PA NOVO SLIKICO!!!!!!!!!:)-:)-:)-:)-:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::)-:)-:)-
Jaz bom slikico zamenjala, k se bo :miska:Tia zbudila in nasmehnila9nebesa9nebesa9nebesa...upam, da ne bo treba dolg čakat...

Jah, spi že, kaj pa če bo težko zaspančkala. Ne bi pa rada da bi moj dragi hodu kot Zombi okol.Verjetn bom kr zjutri dajala, zihr je zihr;)

Am kapavem kere mi je napisal...grem gledat....Plivit D3:zmeden:so to iste????

clock-img

05.10.2004, 19:37

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Drgac je pa slika gor ze en teden draga moja pupica,hihi...
Glede kapljic...verjetno so iste :zmeden: ce je D3 ne more bit kej dost drgac...pomoje...

mal se vpras...

papa:rozica:

clock-img

05.10.2004, 20:25

clock-img

dory

pencil-img

8852

:bravo: za malo lepoticko :)

Jaz sem D3 kapljice dala samo 2x,ker je mel take krce...pol sem nardila mal pavze in sla v avstrijo po oleovit...to pa je blo bols :)

clock-img

05.10.2004, 22:03

clock-img

M&P

pencil-img

433

:bravo::bravo:Bravo Tia :bravo::bravo:

:sloncek::sloncek:Super punca:sloncek::sloncek:

clock-img

06.10.2004, 11:48

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Jah ZARA Tia se je pričela mal zbujat, pa so moje očke bl v njo usmerjene, nč okol sebe ne opazm:)-:)-:)-:)-:)-(mal se vn vadim, ja;))

No dons zjutri je moja :miska: po žlički dobila prvo kaplico, sicer zakamuflirano z mojim mlekcem, pa vseen. Je tok začuden pogledala pa se kr neki kremžla, sam je bla lačna pa je pojedla:)

Teja. a pa se oleovit v Avstriji dobi brez recepta??????

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem