cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prvi pregled v neplodnostni ambulanti

clock-img

24.04.2009, 09:11

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

No končno sem se naročila user posted image  (napotnico imam že od novembra) in junija imam prvi pregled v neplodnostni ambulanti, natačneje pri dr. Voglerju (Leonišče - Lj).

Kaj lahko pričakujem na 1. pregledu?

Že vnaprej hvala za informacije.

Lp  Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

24.04.2009, 09:36

clock-img

vrtnica.m

pencil-img

252

Ja pri meni je bilo tako, da sem imela kot prvo razgovor in na razgovoru me je napotila (jaz sem pri dr. Bokalovi v Leonišču) z napotnicami na preiskave in sicer dala sem kri, ginekološki pregled, ultra zvok in tudi sem dobila napotnico za laparoskopijo (namreč z mojim se trudiva že več kot 2 leti da bi user posted image  - jaz sem stara 32, moj pa 33). Tudi moj se je mogel prijaviti za spermiogram.

Vse te "preiskave" sem hitro opravila. Celo sedaj v marcu sem imela laparoskopijo (bi jo imela že januarja, pa mi je oče umrl user posted image  in sem mogla vsemu stresu odpovedati). Sedaj pa imam po laparoskopiji (na srečo ni bilo nič hujšega - le dva mioma v maternici) razgovor pri moji zdravnici 20. maja. In bom videla kako bo takrat in kako naprej.

Skratka, želim ti veliko sreče. Moram pa še pohvaliti (vsaj iz moje strani) vse zdravnike, sestre,... so zelo prijazni v stari porodnišnici oz. Leonišču.

Lep pozdrav.

clock-img

24.04.2009, 10:10

clock-img

Storžica 81

pencil-img

245

Ojla,

jaz sem imela prvi pregled 23. januarja pri G Drobniču. Poslal me je na odvzem  krvi in moža na ponovni spermiogram. Pri drugem obisku pa naju je poslal na IVI.
( na laparo in hiperoskopijo pa me dal že moj prejšnji osebni ginekolog).

clock-img

24.04.2009, 14:36

clock-img

Anonimen

tinkatonka, kaj ti si kar klicala v Lenonišče in "zahtevala" dr. Voglerja, al so ti ga kar sami dali? Maš mogoč tudi kakšno tel. št.? Mi2 se moreva tud naročit, pa me mal zanima kako poteka samo naročanje. izvide mam pa od hsg in spermiograma-vse BP, pa naju je ginekologinja naprej poslala, da vidjo še kaj več. user posted image
hvala že vnaprej,

lep dan želim.

clock-img

24.04.2009, 19:09

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

anonimna.....dr. Voglerja sem izbrala po priporočilu osebne G. Naročila sem se pa preko narocanje.spec.gin.amb@kclj.si . So zelo pridni in sem imela naslednji dan na mejlu že datum pregleda in uro.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

24.04.2009, 21:35

clock-img

Anonimen

tudi jaz sem tako naredila, in res so zelo ažurni. user posted image  

< Sporočilo je popravil *rebecca* -- 24.4.2009 21:39:23 >

clock-img

24.04.2009, 21:38

clock-img

Anonimen

hvala tinkatonka,
meni je moja G. priporočila 2 dohtarha, tko da nimam pojma za koga se odločit. se bom pa tud jat naročila kar prek spleta, upam da še pred poletjem pridem na vrsto.

hvala, pozdravček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem