writing-img

Prvi zobek-zgoraj?

clock-img

08.12.2008, 21:23

clock-img

Gilo

pencil-img

154

A je možno, da prvi zobki zrastejo na zgornji dlesni. Sem šla s prstom po dlesni in se mi zdi, kot da bi ji š**** zoba kukala ven oz.sem jo začutila ampak to na zgornji dlesni?

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

clock-img

08.12.2008, 21:24

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Seveda je možno. Mojmu sta najprej zrasla 2 zgoraj. Potem pa šele spodnji.

clock-img

08.12.2008, 21:27

clock-img

Gilo

pencil-img

154

Ha, ha, sem napisala š.p.i.č.k.a., pa je že cenzurirano. Ni kaj, je treba pazit.

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

clock-img

08.12.2008, 21:27

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Seveda je možno. Pogosto zrastejo najprej zgornji. Naši sta sicer najprej zrasli spodnji enki, potem - zanimivo - zgornji dvojki in šele čez čas zgornji enki. Je bila nekaj časa kot vampirček. user posted image

clock-img

08.12.2008, 21:52

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Naš bo tudi najprej dobil zgornji zobek. Leva enka se že nekaj boči. Še kak mesec pa bo pokukal na svet. user posted image

clock-img

09.12.2008, 11:16

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Seveda je možno. Pogosto zrastejo najprej zgornji. Naši sta sicer najprej zrasli spodnji enki, potem - zanimivo - zgornji dvojki in šele čez čas zgornji enki. Je bila nekaj časa kot vampirček. user posted image

Čisto enako tudi pri nas user posted image

Pa moram probat: š****, š****, š****, š****, š****... user posted image user posted image user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem