writing-img

Prvi zobek

clock-img

15.08.2007, 16:07

clock-img

Liona

pencil-img

540

Ojla,

naš mišek je star 3 mesece in en teden. Že nekaj dni je tlačil v usta rokice, pleničke in se precej slinil. Tudi danes ponoči je bil precej nemiren. Zjutraj pa sem na desni spodnji strani zatipala trdo špičko in videla, da dobiva prvi zobek. Je normalno tako zgodaj? Ali niso prvi zobki ponavadi enkice?

Hvala za pomoč in lep dan

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

clock-img

15.08.2007, 16:15

clock-img

simona76

pencil-img

255

Ja, ja, je kar normalno. Je pač hiter. Otroci so tudi pri rasti zobkov časovno zelo zelo različni. Nekateri dobijo prvega pri dveh mesecih, drugi šele pri desetih ipd. Moj je prvega dobil pri petih mesecih, pri hčeri bomo pa videli (zdaj bo 3 mesece in si tudi kar naprej tišči roko v usta in se slini, kar pa seveda ne pomeni da bo zobek). Pri nas je bila najprej enkica spodaj, čez par dni spet enkica spodaj in čez nekaj dni trojkica spodaj...

clock-img

15.08.2007, 21:56

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Baje so se tudi rodili že s kakšnim zobkom user posted image
No, dobi ga lahko kadarkoli od rojstva, najpogosteje pa se začne po 5m. In ja, ponavadi so to spodnje enke, ampak izjema potrjuje pravilo, a ne?

clock-img

15.08.2007, 21:58

clock-img

aezzy

pencil-img

271

mi smo najprej dobili zgornje 4 zobe. je pa res, da tocno na 9 mesecev!

clock-img

15.08.2007, 22:04

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Tudi pri nas so najprej  pririnili ven 1 in 2 zgoraj. 

clock-img

15.08.2007, 22:23

clock-img

pika30

pencil-img

1150

user posted image  za prvi zobek,naša je stara 7 in pol pa še nikjer nobenega.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

16.08.2007, 15:04

clock-img

s.

pencil-img

639

Zgleda, da tud naš user posted image  dobiva prvi zobek. Star bo 3 mesece čez 14 dni. Roke si tlači po zgornji čeljusti tako, da poka, pa slini se ko povžek. Čutimo neki robek, ostrino.user posted image
Mogoče pa bo kaj kmaluuser posted image

Sem se pogovrajala, da že pri 3m, user posted image  dobivajo zobije.

clock-img

16.08.2007, 22:03

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Naš user posted image  je dobil točno pri 4 mesecih spodnji enki naenkrat. Zdaj pa mislim, da bo spet dobil kakšen zobek, ker je ful nemiren in bi si vse v usta stlačil in da ne omenjam, kako se slini.

clock-img

16.08.2007, 22:08

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

moja user posted image je tudi stara 7 pa pol meseca pa še vedno nič; saj eni pravijo čim več bo stara boljše bodo potem zobekiuser posted image

clock-img

17.08.2007, 19:48

clock-img

Liona

pencil-img

540

2.2. to zadnje ne drži. Jaz sem dobila zobe pri 4-5 mesecih in še danes pri 30-nimam nobene plombe. Moja nečakinja je dobila prvi zob pri enem letu, pa jih ima danes 11 in precej problemov z zobmi... Dedna zasnova je baje važna.

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem