1
Zadnji članki

Strah pred porodom: Ne čakaj, da mine!
Če tvoje misli glede poroda spremlja strah, mu odprto prisluhni. Prinaša ti darilo. Sporoča ti, d...
Vse o nosečnosti

Kdaj in kako prvič ostriči otroka?
Ima vaš otrok dolge laske in se močno poti v glavico? Prvi laski so nežni in po navadi odpadejo, ...
Nega in zdravje
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

. Včasih tudi ponoči slabše spimo. Uporabljam pa Calgel in zaenkrat kar pomaga, ne pa vedno. 1x smo morali ponoči dati tudi Calpol, ki je tudi proti bolečinam, ker ni nič drugega pomagalo.
drugače pa nobene driske ali vročine.. Ko mu je bilo najhuje sem mu par dni dajala 1x na dan Daleron sirup proti bolečinam, drugače pa tudi Calgel in kroglice Osanit..
, božček, upam, da bo kmalu zunaj in ga ne bo več toliko mučil, se veda dokler ne bo tudi drugi začel...
imajo pač različna obdobja tečnobe, pa nam žal ne znajo povedat kaj jih muči. Starši pa nato sklepamo velikokrat napačno.
hec. Zobka se nimamo Je pa stara 5 in pol. Dobila sem gel Calgel pa ji ga namasem po dlesni, ko vidim da je cisto prevec razdrazena in se praska po licku in joka. Pol je pa mir nekaj casa.
Mazala sem z Gengigelom, samo ne vem, če je sploh kaj pomagal.