writing-img

Prvo blebetanje

clock-img

11.09.2007, 22:46

clock-img

Brbs

pencil-img

608

je pri vaših kako zvenelo? in kdaj? pri nas je "ba-ba-ba" in "ma-ma-ma" v nedogleduser posted image ....pri 5m.

clock-img

12.09.2007, 09:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.09.2007, 10:29

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pa še ta ta ta, da da da in ogromno vriskanja, piskanja... user posted image  Kasneje smo ugotovili, da "da da da" pomeni "ga ga ga" ker ima zelo rada svojo rumeno račko in sem ji vztrajno gagala user posted image

clock-img

12.09.2007, 13:03

clock-img

malička

pencil-img

155

No mi bomo stari 7 mesecev pa že kar naprej blebečemo od ma-ma, ata, baba, gaga, a-a jih je pa zanimivo gledat kako se trudijo, ko bi radi nekaj povedali in če jim ti kaj govoriš prav zraven odpirajo usta in tiščijo jeziček ven- pravi zlateki  so ko blebetajo

clock-img

12.09.2007, 17:03

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

moja to dela vsak dan parkrat ("se trudijo, ko bi radi nekaj povedali in če jim ti kaj govoriš prav zraven odpirajo usta in tiščijo jeziček ven") ce se ji posvetimo; samo je stara en mesec in pol  user posted image kuuul user posted image smo na dobri poti user posted image

clock-img

12.09.2007, 17:06

clock-img

Iša Biša

pencil-img

34

Naša tamala na veliko blebeče in gruli od dobrega 5 meseca naprej.
Kar je bilo prej, ne bi glih mogla reč pogovarjanje bolj enostranski pogovoruser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem