writing-img

Puder

clock-img

11.03.2009, 13:27

clock-img

nicimoja

pencil-img

205

Katerega si naj kupim? Zdej mam neki od Clinicque, al kok se že napiše, pa se mi zdi, da je to bolj barva krema, sicer lep izgled, ampak samo za kakšne tri urce :( Sicer imam v svojem kraju možnost samo drogerije kot so Tuš in DM, bi pa znala tud kam do Limonia al pa Mullerja it! Iščem pa nekaj takega, da lepo prekrije in da ni tisto preveč videno, da si ful napudran.

Hvala punce. čauči

clock-img

11.03.2009, 14:40

clock-img

alda

pencil-img

3570

Jaz imam od Max faktorja Smooth in od Juvene user posted image user posted image user posted image -....sem zelo zadivoljna
Sem pa pred časom uporabljala od Jade in se mi je po kakih 3-4urah čelo začelo svetit kot da bi bil namazan z oljem user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

11.03.2009, 14:43

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Maybelline Superstay Silky (16 hours flawless coverage SPF 12) - jaz sem zadovoljna.

clock-img

11.03.2009, 14:46

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Jaz pa imam od Nivee - natural. Sem zadovoljna.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

11.03.2009, 15:45

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Max Factor - Pan stik, dobro prekriva
L´Oreal - Infallible, dokaj obstojen, naraven izgled
Nisem pa še našla takega, da zelo dobro prekrije, da je obstojen in da se ne opazi, da imaš puder. Pomoje tak ne obstaja.

clock-img

11.03.2009, 16:14

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25

Nisem pa še našla takega, da zelo dobro prekrije, da je obstojen in da se ne opazi, da imaš puder. Pomoje tak ne obstaja.

o seveda obstaja. eden najboljših-dobro prekriva, zelo obstojen, opaznost je odvisna, če dober ton trofiš in kako nanašaš- je Lancome MaquiMat. pa še bi se jih našlo: YSL, Dior...no meni najboljši je ta Lancome.

clock-img

11.03.2009, 18:03

clock-img

Anonimen

Meni je najboljši Revlon, color stay.

clock-img

11.03.2009, 20:01

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA
Lancome MaquiMat

Cena?

clock-img

11.03.2009, 20:05

clock-img

n.nati

pencil-img

188

jaz pa uporabljam puder od vichy in sem z njim zelo zadovoljna.

clock-img

11.03.2009, 20:58

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Zdravo,

Jaz imam po obrazu dokaj vidne kapilare in zelo suho kožo. meni je do zdej najboljši puder, (ki mi kapilare tudi lepo prekrije) in mi kože ne izsuši oz. preveč masti puder v kamnu od Kanebo-ta - for total finish. gobico vedno pred nanosom malo zmočiš, da je nanos tak prijeten-kremen...Barvno lestvico pa lahko preizkusiš kar v Milerju (jih je kar nekaj, tako da se za vsak odtenek najde primerna barva). Cena je glede na kvaliteto Kanebo kozm. kar ugodna..
user posted image
Lp,Anja

clock-img

12.03.2009, 13:50

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Jaz sem poskusila marsikaj od Lancoma, Coverderm, Make Up Factory, Jade, Loreal,... pa mi je še najboljši, ki prekriva Revlon Colorstay, obdrži se celi dan in lahko se dotikaš obraza, pa se ne obriše. Tudi cena je kar ugodna mislim, da je okoli 15E. Tak da jaz se vedno vrnem k Revlonu.

clock-img

12.03.2009, 14:31

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

sicer vam puncam verjetno ne pride prov zlo prov, ampak jest že odkar se pudram prisegam na manhattan clearface (natural mat make up) in njihov trdi puder, ker je edini, po katerem se mi ne delajo mozolji in zlo lepo prekriva... mam pa zlo problematično in mastno kožo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem