writing-img

Puder in krema

clock-img

28.11.2007, 14:57

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Mislim, a obstaja kakšna krema na svet in seveda puder, po katerem me ne bi tako peklensko pekle oči ?
Sedaj uporabljam Eucerinovo kremo za mešano kožo in Vichey-ev puder. Po šestih urah službe, so moje oči že take kot pri angora zajcu.

Hvala in lep pozdrav, caillou.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

28.11.2007, 14:59

clock-img

Anonimen

To pa dvomim, da je od kreme in pudra, če bi bilo, bi te oči začele takoj peči.

A ga ti kej cukaš v službi?

clock-img

28.11.2007, 15:06

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Mogoče imaš dioptrijo?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

28.11.2007, 15:14

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Če delaš cel dan za računalnikom, je možno, da imaš od tega rdeče oči. Jaz prvič slišim, da bi lahko imel rdeče oči zaradi kreme ali pudra user posted image .

clock-img

28.11.2007, 15:15

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

lahko je od kreme ali pudra. če imaš občutljive oči, v kremi in pudru pa je parfum ali celo alkohol (potem ga ne rabiš cukniti user posted image ).

poskusi rajši kako kremo, puder brez vonja in definitivno brez alkohola. Cliniqueova kozmetika je hipoalergena (pa še tam gor piše, da se izogibaj predelu okoli oči). mene tudi rade oči pečejo od kozmetike, po Clinique-u pa nič. verjetno se pa dobi tudi kaj cenejšega.

mogoče čisto obično od DM Alverde vlažilni fluid z Aloe Vero (ta je čisto brez maščob) ali za občutljivo kožo z Jojobo (ta je malo bolj mastna) ali pa neko novo linijo z Aloe Vero, ki jo dobiš v zeliščnih trgovinah in nekaterih lekarnah - čisto brez vonja  - pa še draga ni (mislim, da pride 12€).

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

28.11.2007, 19:38

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Ni nujno, da je kriva krema, puder.
Tudi sama imam močno povečane žilice, skor vedno bolj kot ne rdeče oči. Ker nosim leče je to še dodatna težava. Zdravnica mi je postavila diagnozo kronični konugtivitis...lahk da je narobe napisano.
Pač občutljive oči...na svetlobo, TV, računalnik, veter, šampon, kreme,... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

29.11.2007, 20:32

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Hvala Magi*. Bom Božičku pisala (glede na visoko ceno) za Cllinique puder in kakšno brezalkoholno in neparfumirano kremo za obrazuser posted image .

Ne ne Al bina, jest v službi nikogar ne cukam. Mislim, nimam tega v delovnih navodilih.  A od tega imaš lahko tudi rdeče oči al kaj ?  

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem