writing-img

Puder za suho kožo

clock-img

22.02.2006, 08:24

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

A mi lahko svetujete kateri puder za suho kožo? puder sicer ne uporabljam pogosto in še takrat ko se malo naličim izgleda kot da bi imela "pudraste luske" po obrazuuser posted image .Rabim nekaj vlažilnega in prekrivnega...

LP in lep dan

clock-img

22.02.2006, 08:42

clock-img

žmož

pencil-img

420

Jaz že kr nekaj let uporabljam puder Isadora Hydralight-je na vodni osnovi in meni je res super! Prej sem imela vedno probleme s suho kožo, nobeden puder mi ni pasal, vedno sem imela vso kožo v "lišajih". Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

clock-img

22.02.2006, 08:47

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Hvala žmož...Kje ga pa kupiš?

clock-img

22.02.2006, 08:48

clock-img

Anonimen

Jaz imam z vsemi pudri, ki sme jih preizkusila, iste težave. Tako da že vrsto let uporabljam rdečilo za lica, pač tisto v kamnu, bolj rjave barve, in si ga s čopičem nanesem več ali manj po celem obrazu po tem, ko se predhodno namažem s kremo. In deluje, lišajev ni.

clock-img

22.02.2006, 08:49

clock-img

Anonimen

user posted image Tudi jaz imam zelo,zelo suho kožo.Uporabljam pa puder od Avona.Je res vlažilni in se lepo zlije z kožo.Drugi mi tudi ne odgovarjajo ta je edini,ki je res dober.

clock-img

22.02.2006, 08:55

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Ja enako punce, jst mam to suho kozo, da mam vcasih kr luske po obrazu, sploh pa zdaj v nosecnosti. Ampak meni super odgovarja od Vichy za suho kozo, pa tud cena je super, mislim da tam nekje 3300situser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

22.02.2006, 09:20

clock-img

karmy

pencil-img

2530

jzt uporabljam piling za suho kožo... mi odstrani odmrlo kožo, dam pol gor vichy za suho kožo, počakam da se malo navlaži, ter potem dam max faktor long resistance - tekoči puder gor

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

22.02.2006, 10:49

clock-img

cicido

pencil-img

302

Imam iste probleme. Sicer nimam suhe koze, ampak ko dam puder gor, imam kozo luskasto. Sedaj pa sem kupila ta nov puder od Vichy-flexilift teint in je veliko boljse. Pa se mal gubic ti prekrije.user posted image

clock-img

22.02.2006, 11:38

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Jaz imam od vishyja za suho kožo.

clock-img

22.02.2006, 12:05

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Jst mam od Loreal-a "true match", in sm ful zadovoljna....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

22.02.2006, 13:57

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

Naravna švedska kozmetika Oriflame ima čudovite stvari za vse tipe kože.. user posted image

www.oriflame.si

Lp, DeVilla user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem