writing-img

Puding

clock-img

14.04.2006, 08:04

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Naša Lea je začela jest tud sladke stvari in se odločila, da skutic, jogurtov in podobnih zadev ne mara več.  user posted image   Upam, da je to spet samo njena trenutna muha.

Zdaj me pa zanima kateri kupljen puding je najboljši. Včeraj sem ji ga skuhala doma in je bila čist navdušena. Rabim pa enega, kadar smo na poti. Kateri kupljen je najbolj sprejemljiv in z najmanj "kemije"? Kaj ve dajete svojim malčkom?

clock-img

14.04.2006, 08:05

clock-img

dory

pencil-img

8852

Maj ima relativno rad monte ... ce bi pa gledala kateri ima vec kemije, potem ne bi dala nobenega... skratka z eno besedo, jst sem vesela,ce mi kdaj sploh katerega poje :)

clock-img

14.04.2006, 08:06

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

po moje bo najbols, ce ga doma skuhas in si ga das v tupperware al pa kaj takega, ker vsi kupljeni so ornk umetni in imajo tono unih Ejev, konzervansov in ostalega.

Pa cim manj cukra daj notri, da ne bo odklanjala nesladkane hrane.

clock-img

14.04.2006, 08:17

clock-img

ALINA55

pencil-img

76

Meni se zdi Lumpijev vanilija iz Mercatorja še najbolj podoben domačemu in ni tako sladek. Naš ga ima zelo rad.

clock-img

14.04.2006, 08:42

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Po katerem mesecu pa ste začele dajat user posted image  puding?Jaz ga bom kar sama kuhala.

clock-img

14.04.2006, 11:57

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Saj tisti, ki ga doma delate ima tudi E-je in arome, da ne bo pomote (če delate tistega iz vrečke, npr.Dr. Oetker).
Mercatorjev nima E-jev, ima pa aromo (če je to kemija).

Če pa katera ve za recept za domači puding (ne iz vrečke), se pa toplo priporočam.user posted image

clock-img

14.04.2006, 12:09

clock-img

fricka

pencil-img

751

Ne spomnim se katera je že kar nekaj časa nazaj napisala recept za domači puding- brez ejev! Naša je nora nanjga.

clock-img

14.04.2006, 13:33

clock-img

balaena

pencil-img

221

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=722782&mpage=1&key=recept%2Cpuding&#722782
tukaj je en recept za domaci puding
sem ga samo nasla, ne pa se preizkusila

clock-img

14.04.2006, 20:46

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Pa saj sploh ne kompliciram tolk.

Je Lea tolk neješča, da ji dam kar ima pač tisti moment rada user posted image , pa tud če so E-ji noter. Me je v bistvu bolj zanimal, katere pudinge imajo vaši mali jedci radi. Itak vem, da tud tisti prašek v vrečki ni "naraven". Sem danes gledala Pudolino od Alette, sam so imeli samo čokolado in ga nisem kupla. Se mi pa zdi, da ni imel velik E-jev gor napisanih. A ga je že kera probala?
Drugač bom pa Lumpija kupila.

Če si mala do takrat ne bo že premislila in bo puding nehala jest.  user posted image

clock-img

14.04.2006, 21:10

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš tastarejši ima tudi Lumpi vanilija najraje.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

15.04.2006, 13:38

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Naša obožuje vanilijev puding od Lumpija.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem