writing-img

Puhovka - pranje!!!

clock-img

23.01.2006, 18:20

clock-img

spelaz

pencil-img

206

Punce, ćav,

ravno sem oprala svojo belo puhovko, ki mi jo jeuser posted image  dragi kupil za božička. Pa lepo na 30 in za občutljivo. Jo dam še v sušilca - piše da kao lahko in seveda teniško žogico v stroj in sušilca. In kaj dobim ven user posted image user posted image user posted image , poletno jaknico - o puhu ne duha ne sluha. Samo par kepic.

Ni pa še čisto suha. A katera ve, ali bo šla nazaj v prvoten položaj. Stresam jo kot nora, drgnem po njej ... HELP!!

lp
s.

clock-img

23.01.2006, 18:34

clock-img

soncnica 76

pencil-img

24

oj spelaz,
tudi meni se je to zgodilo lani, samo nic ne skrbi, ker se bo pooočasi napolnila. Edina razlika je to, da je jaz nisem dala v sušilca, me je bila pa prav groza, ko sem jo potegnila iz pralnega stroja - anorakuser posted image

clock-img

23.01.2006, 19:14

clock-img

ona

pencil-img

3685

Ma ne bo problema,samo se mora dolgo sušit,vsake toliko jo pa stresi,da gre perje naokrog po bundi.Pa tudi če jo sušiš v sušilcu,postane zelo lepa!
brez panike,samo suši jo počasi in ne na ful stopinj,ene 40 bo dovolj!

clock-img

23.01.2006, 19:30

clock-img

spelaz

pencil-img

206

Hvala, da ste me mal pomirile. Jo bom probala še enkrat v sušilca dat, da se do konca posuši. Upam, da bo.

clock-img

23.01.2006, 19:35

clock-img

Anonimen

Ja, pri meni je bila ista groza, ko sem jo potegnila iz stroja. Sicer imam izkušnje s pranjem puhovk že iz dolgo časa nazaj in vem, da potem, ko se puh do konca posuši, postane spet napihnjena. Ampak tale moja zdajšnja je vseeno ostala malo tanjša.

clock-img

23.01.2006, 21:09

clock-img

rini

pencil-img

10

nič ne skrbi jaz mojo belo puhovko redno perem in sušim brez sušilca pa vedo v redu pride. Pustim jo, da se počasi posuši 3 dni - vsake toliko jo malce pomečkam, potem pa ko grem na mraz se vedno napihne user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem