cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Punce...MNENJE prosim!

clock-img

04.07.2006, 15:45

clock-img

Anonimen

No takole....zadnjo M sem imela 19.6., torej naj bi imela ovulacijo nekje od 29.6.-4.7. Z user posted image sva se odločila, da tudi midva začneva delati na user posted image zato sva bila v tem času v  akciji user posted image .Danes ponoči, ko sem šla na wc sem opazila rjavkast izcedek. V redu sm si mislila, to je verjetno zaradi ovulacije. Pred 10 min pa sem opazila na papirju rahlo svež krvav izcedek. Kaj takega se mi še ni zgodilo...No in zdaj me zanima kaj bi to bilo, se je kateri to že zgodilo, da je opazila svež izcedek ob koncu ovulacije? Za M je še prezgodaj, saj jo imam na 28 dni.

Lp

clock-img

04.07.2006, 17:15

clock-img

Anonimen

Malo uporabi iskalnik, tega je napisano že malo morje. Ja, to se nekaterim stalno dogaja, nekaterim pa bolj poredko ob ovulaciji, ni pa to noben znak, da si zanosila.

Lp

clock-img

04.07.2006, 17:31

clock-img

delfinčica

pencil-img

183

Meni se je v parih dneh po O skoraj obvezno pojavila takšna krvavitev, tudi rjavkasto in nato sveže. G je rekla, da ni to nič narobe. Vseeno pa predlagam, da jo vprašaš.

clock-img

04.07.2006, 17:56

clock-img

Anonimen

Ja vem da to ni znak da sem zanosila, zmedla me je sveža kri user posted image . Vseeno hvala za odgovore.

Lp

clock-img

05.07.2006, 09:13

clock-img

urskas

pencil-img

683

Nana22,

meni se je ravno nekaj takega zgodilo pred dobrima dve tednoma.
Lahko si imela ovulacijo na prvi dan tvojega izračuna in ob koncu (04.07.) je že lahko prišlo do vgnezditve.

No kot sem rekla meni seje to zgodilo in zdaj sem srečka nosečka 4t 5/7user posted image .
Počakaj kakšnih 10 dni in naredi test.
Držim pesti!

LP, urska

clock-img

05.07.2006, 22:21

clock-img

Anonimen

Hej urskas,

ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnosti ti želim!

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem