writing-img

Punce, jaz vas mam res rada...

clock-img

24.09.2007, 19:53

clock-img

rija

pencil-img

15589

...samo ne vem kak dolgo še user posted image

Res vam rada zrihtam tole pumpico, samo potem pa me res razkuri, ko dobim nakazilo, pa nimam pojma od kogauser posted image user posted image user posted image  in potem bom na koncu kriva, da sem denar pokasirala, pumpic pa ne poslala....

SAMO KOMU NAJ JIH POŠLJEM...user posted image user posted image

Dajte tiste, ki jih naročate, napišite v namen nakazila obvezno svoje up. ime...
ALI PA MI NAJ NEKDO RAZLOŽI, kak na kliku najdem pošiljateljauser posted image  ker meni izpisuje samo namen nakazila....user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

24.09.2007, 20:14

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Rija klikni na promet, pa potem na reklamacija ob znesku za katerega te zanima kdo je nakazal. Napiši da bi rada vedela kdo je nakazilo opravil. Oni dobijo kopijo nakazila iz katerega je večinoma razvidno tudi kdo je nakazal in ti bodo odgovor poslali nazaj na Klik. Potem boš imela vsaj ime in priimek in iz tega razbrala komu moraš poslati pumpico. A ja, pa hvala za pumpico, čeprav je že nekaj časa minilo od kar sem jo dobila user posted image ...

A ja, pa to s Klikom je preverjeno, sem občasno pomagala kolegom, ko pa pridem iz porodniške pa grem delat k njim...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

24.09.2007, 20:19

clock-img

rija

pencil-img

15589

sem že razmišljla o tej reklamaciji, sam tam piše, da moram neupravičeno reklamacijo plačat po ceniku. nebi si rada delala stroškov po nepotrebnem....a ti je o tem kaj znano? bodo pač punce same ugotovile, komu nisem poslala pumpice.....

hvala ti.

...vox populi...

clock-img

25.09.2007, 14:04

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

S tem da preveriš, kdo ti je nakazal, nimaš nobenega stroška. To ni neupravičena reklamacija. Odgovor pa dobiš samo v Klik. Nekaj stroškov bi bilo če bi želela kopijo nakazila, ampak tega niti ne potrebuješ...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

25.09.2007, 14:49

clock-img

rija

pencil-img

15589

superuser posted image

hvala ti.

bom danes na veliko reklamirala.....user posted image

...vox populi...

clock-img

27.09.2007, 20:17

clock-img

bibba

pencil-img

1

Rija tudi jaz bi potrebovala to pumpico...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem