cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Punce, jest sem mal žalostna...

clock-img

20.06.2005, 20:33

clock-img

Anonimen

... in to zarad čist banalne zadeve.
Sem bila v IKEI in sem zdaj čist žalostna. Sploh ni bil užitek kupovat pohištvo...:((
In se sprašujem zakaj je tega treba. :hudicek:

clock-img

20.06.2005, 20:35

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pikec0 - dej no... Ne bit tok žalostna... Sej ne vem kaj nej ti napišem, privošči si kakšno potovanje pa pejd "odklopit". Mogoče pa še koga spoznaš ;)

clock-img

20.06.2005, 20:37

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Oj jaz pa sem zelo uživala, ko smo kupovali pohištvo :sloncek: In ko smo opremili celo stanovanje je bilo uitka konec:ups: sedaj bi pa že hotela malo dograjevat in spreminjat:sloncek:

clock-img

20.06.2005, 20:38

clock-img

Anonimen

Me finance mal bašejo...:((: Bo treba mal počakat. Mogoče na zimo.

Je točno eno leto, kar smo za to stanovanje vozili pohištvo dam.
Svašta...

clock-img

20.06.2005, 20:42

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pol so pa spomini...

Sej najdeš kakšen super ugoden ultra last minute :)- Al pa pokliči kolegice pa pejte ven na en kofe...

clock-img

20.06.2005, 20:47

clock-img

Anonimen

To itak...
Sam me še od tega vikenda glava boli in preganjam enga tigra :)-. In čakam da mi tip od prjatlce pohištvo prpelje...

clock-img

20.06.2005, 21:27

clock-img

zoya_

pencil-img

703

pikec sej bo no... boš vidla... :bravo:

clock-img

20.06.2005, 21:56

clock-img

smrka

pencil-img

3582

pikec socustvujem s tabo.. no saj bo boljs... zapelji se se do kake druge trgovince.. marbit bo vec srece :):kuza:

clock-img

20.06.2005, 21:58

clock-img

Anonimen

Ah sej sem, že kupla...:)-

clock-img

20.06.2005, 22:20

clock-img

smrka

pencil-img

3582

no dej se pohvali kaj si finga kupila?

clock-img

20.06.2005, 22:40

clock-img

Anonimen

TV bank, expedit poličnik, stole za jedilnico (da bojo vsaj vsi enaki), zeleno lučko (da bo pasala k zeleni steni), pa spalnico za prjatlco pa poličnik zanjo, pa kopalnico zanjo.... (smo bili kar 'klapa' gor). No ja - je srečka :nosecka: totalno frišna, pa še stanovanje rihtata...Jest pa v depri, ker moram iz svojega ven! Po enem letu in dveh :nosecka:. Jo pa še vedno vodim 2:1 :)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

20.06.2005, 22:44

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pikec0 - a ti si mela že dve :nosecka:? O hudo... A pa selit se morš ven? Se ti je pa res nabral... mogoče bo pa sprememba okolja dobro dela. :rozica:

clock-img

20.06.2005, 22:48

clock-img

Anonimen

Bo mal vesela barva -> vse živo zeleno...če ne bom hiperaktivna, vsaj žalostna ne bom :)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem