writing-img

Punce, kaj se mi dogaja?

clock-img

15.11.2007, 08:37

clock-img

leonida

pencil-img

174

Punce res ne vem kaj se mi dogaja. Mislila sem da sem nosečka, ker se mi je + zelo rahlo rahlo obarval,kasneje izginil.Vse znake sem imela. Evo ga zlomka dobila user posted image ,ki jo imam ponavadi 6 dni. Bila je grozno boleča za ****user posted image . Ko sem delala testek je bil -.Dva dniuser posted image sem imela ful svetlo rdečo kri.Tretji dan neki rozast izcedek in neko sluz.Tako je bilo še naslednjih 3 dni.Od tega je zdaj sem zaključila user posted image 5 dni. Nakar so me začele prsa srbeti in malo boleti imam nek prozoren izcedek in boli me v spodnjem delu trebuha.Ne vem kaj mi je bilo včeraj sem opet testek nardila poglej ga zlomka opet rahel +,ki je kasneje izgilnil. Ne vem kaj se mi to dogaja??? Katera vsaj približno ve?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 15.11.2007 22:31:32 >

clock-img

15.11.2007, 08:44

clock-img

vita80

pencil-img

299

Najbolje je, da greš v ZD na krvni test in se 100% prepričaš.

clock-img

15.11.2007, 08:50

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Morda si bila noseča in je šlo za ss user posted image
Kar pojdi k zdravniku, da se kaj ne zakomplicira.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

15.11.2007, 08:56

clock-img

Janya

pencil-img

547

Pojdi čimprej k zdravniku, ker gre lahko tudi za izvenmaternično nosečnost.

clock-img

15.11.2007, 08:59

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Ja se strinjam z drugimi.Sej ti bo G najbol znala svetovati.

clock-img

15.11.2007, 09:31

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Čimprej k G. Morda res gre za ss ali izvenmaternično nosečnost,sploh, če ti je test pokazal +.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.11.2007, 10:16

clock-img

šemalo

pencil-img

186

pojdi k zdravniku.....ne tvegaj!user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

clock-img

15.11.2007, 11:33

clock-img

ajam27

pencil-img

198

Kot prvo bi ti svetovala, da za nasvet čim prej pokličeš svojega G, kateri ti bo svetoval kako ukrepati v tem primeru. Morebiti je res šlo za ss (upam, da se motim!) in v tem primeru boš v vsekakor morala na pregled.
Držim pesti, da se bo vseeno izšlo tebi in user posted image  v prid in da si user posted image .
Še user posted image user posted image user posted image  za srečno novico!!!

clock-img

15.11.2007, 14:56

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

leonida jaz sem imela tudi, ko naj bi M dobila krče-in to močne-prej nikoli, pa krvav izcedek.. potem sem naredial test, ki je bil +.. in je kasnej tud ta + izginil.. to ne smeš potem več upoštevat.. krči so se umirili, krvavela nisem več in sedaj sem v 12T.
jaz bi rekla, da lahko tole nakazuje na grozeči splav. pri izvenmatrinični nosečnosti po moje ne bi prišlo tako hitro do grozečega razpoka jajcevoda, saj je zarodek še premajhen.. oz ga verjetno še sploh ni..
pojdi do g., pa krvni test tudi ne bi škodil..
želim ti vso srečo.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

15.11.2007, 16:41

clock-img

cukica

pencil-img

1698

Pozdravljena!

Na tvojem mestu bi šla v zdravstveni dom po na potnico in v najbližnjo GK.tudi jaz sem imela tak primer izkazalo se je da gre za izven maternično nosečnost.Raje pojdi čimprej in ne čakaj.

clock-img

15.11.2007, 20:33

clock-img

leonida

pencil-img

174

ampak punce jez ne krvavim nič več.Imam sam ful prozornega izcedka.Če bi šlo za izvenmaternično bi me bolelo da nebi mogla stat.Mene pa sam špika po jajčnikih.Zelo sem zmedena

clock-img

15.11.2007, 22:23

clock-img

cukica

pencil-img

1698

Leonida mene ni nič špikal pa bolel in sem bla čist o.k. pa je bila izven maternična nosečnost.Nič ti ne bo če greš do zdravnikov.Moj namen ni da bi te strašila pojdi tja da te pogledajo.

clock-img

16.11.2007, 06:45

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Leonida predlagam ti, da greš opraviti krvni test bHCG...le ta ti bo razjasnil vse dvome...pa držim pestiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2007, 09:52

clock-img

leonida

pencil-img

174

oj.Kaj pa pravite nato? Včeraj zvečer sem prišla iz službe čist ok.Se vsedla,tisti trnutek mi je postalo full slabo in slabo in slabo.Eh sem si mislila da  spet psiha.Ampak slabost ni popustila.Ampak tako slabo da mi gre na bruhanje...Danes zjutraj pa isto slabo.Pa na blato ful hodim.Ampak nimam driske.Moram opet test nardit.Kaj pa če tisto sploh ni bila menstruacija?

clock-img

16.11.2007, 09:55

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

leonida pojdi do g., da ti potrdi ali je nosečnost..
kolegica je zadnjič delal test in je bil +. šla je do g. in je mislila, da je noseča 6T, na uz je g. rekel, da je plod velik za 11T. šok.
ja, nazadnje je imela tako čudno M, nek rjav izcedek, pa krvavela je.. ampak ni bila očitno prava M. je šla čez par dni že ne nuhalno in je vse ok.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

16.11.2007, 09:58

clock-img

leonida

pencil-img

174

oj...jaz se počutim kot cunja,kod da bi presevala par noči.Mačkasta.Tak občutek imam.Je bila tašča zdaj pri meni doli,pa mi pravi ja kakšna pa si kaj si kaj bolana...

clock-img

16.11.2007, 11:33

clock-img

Anonimen

Odgovor članu kodrana:

Nobene nočem strašit s to nuhalno, ko je vse OK... Jaz sem imela tudi vse OK, nuhalno in DHT (na amnicentezo potem nisem šla ravno zaradi tega ''vse OK''), rodila sem punčko z DS

clock-img

02.01.2008, 15:29

clock-img

Colicka

pencil-img

174

Pikice, bodite zares pripravljene na vse ...sama poznam osebno primer, ko so tudi rekli, da je vse ok, pa potem ni bilo ...DS + še  neka bolezen ...tako da ...

clock-img

02.01.2008, 20:30

clock-img

Anonimen

Mislite, da se potemtakem splača narediti š kakšen test samoplačniško? Po mojem ja. Npr. kakšen trojni presejalni, biopsijo horionskih resic,... amniocenteza se mi zdi, da stane okoli 500 EUR. 

clock-img

02.01.2008, 20:44

clock-img

Anonimen

Tako kot pišejo punce, NS je lahko OK in kljub temu rodijo otroka z DS, pa še s kakšno napako (srčki so zelo pogosta napaka pri teh otročkih)
Urskaj, jaz bi ti vsekakor svetovala še kakšen test. AC je res draga je pa edina 100% in z najmanjšim tveganjem za SS - pri biopsiji horionskih resic je tveganje za SS večje. Je pa prednost v ceni, pa prej se naredi - nižja nosečnost kot pa AC. Če veš, da drugačnega otroka ne boš mogla sprejet, naredi vsaj še kakšen bolj zanesljiv test poleg NS

clock-img

02.01.2008, 21:54

clock-img

Anonimen

Na kakšne teste ste šle nosečke?
Ne da ne bi mogla sprejeti otročka, ampak sigurno bi vsaka mamica naredila vse za zdravega otročička, vključno s testi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem