cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Punce, kolk ste kaj...

clock-img

09.03.2005, 23:55

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

... (ne strpne)? Pa ne mislim na rasno ali versko (ne)strpnost, ampak na splošno, do stvari, ki nam niso blizu, s katerimi se načeloma ne strinjamo.
In kaj vam sploh pojem (ne)strpnost pomeni, kje je tista meja, ko lahko začnemo govoriti o njej? Kdaj lahko rečemo, da smo samo iskreni oz. kdaj že nestrpni? Je to, da nekomu iskreno povemo, da se s tem in tem ne strinjamo in konec debate, ali je to obkladanje z žaljivkami, jasnim izražanjem nezaželenosti itd.?

Zakaj pa sploh to sprašujem? Mogoče kar tako, mogoče pa... kdaj drugič.

clock-img

10.03.2005, 07:15

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

...jst sem naceloma precej tolerantna oseba...s takimi stvarmi se mi u bistvu sploh ne da ukvarjat...ne recem pa da nikol nimam pripomb!!

clock-img

10.03.2005, 07:20

clock-img

dory

pencil-img

8852

Eh,jest koj povem,ce mi kaj ni,ker se mi ne da vec drzat v sebi in si delat fantazije po svoje...povem in konc...pol do nestrpnosti sploh ne more pridet,ker se do takrat neham obremenjevat z vsem...mam prevec pod svojim pragom za pomest,da bi se mogla se z drugimi dajat...

clock-img

10.03.2005, 07:20

clock-img

Vesna

pencil-img

499

jaz sem velikokrat nestrpna,ampak ker sem kulturno bitjemtega nasprotniku ne povem in potem me zre mene,in se jezim sama nase-velikokrat.:(bolje je ce ti kaj ne pase(ce se te seveda osebno tice),da kar cloveku zobe pokazes:grrr::grrr:

clock-img

10.03.2005, 07:59

clock-img

*HONEY*

pencil-img

325

Nestrpna sem jaz kaj se tiče kakega odgovora ki ga pričakujem,v glavnem kar se tiče čakanja. V drugem smislu nestrpna pa nisem ravno,če mi kaj ne paše ne debatiram o tem z drugimi osebami,razen če bi šlo za res osebno stvar,potem ne bi bla tiho:hudicek: hvala bogu še nisem imela take (ne)sreče.

LP

clock-img

10.03.2005, 09:41

clock-img

Anonimen

Če se s čim ne strinjam, to tudi povem naglas in stojim za svojimi besedami.

clock-img

10.03.2005, 09:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem