writing-img

Puranji zrezki z gobicami in zelenim poprom

clock-img

14.02.2007, 13:48

clock-img

muška

pencil-img

3223

v smetanovi omaki , zraven široki rezanci, solata in juhica,...

evo, to delam danes user posted image user posted image user posted image user posted image


če pa tako dišiiiiii user posted image

clock-img

14.02.2007, 13:49

clock-img

total

pencil-img

4453

Važičkauser posted image

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

14.02.2007, 20:20

clock-img

eya

pencil-img

4615

Dve vprašanji:
- a daš šampinjone ali druge gobe?
- zeleni poper iz slanice ali suh?

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

14.02.2007, 22:26

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

A boš tudi recept kaj izdala, al kako???

Madonca, si me zdajle razdražila s tem....

clock-img

14.02.2007, 22:33

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Packa, nam lušte delaš....user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

15.02.2007, 07:03

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

Jaz pa imam danes piro z zelenjavo, za možeka pa svinjske zrezke v lovski omaki pa zravenj svaljke (pri nas rečemo lulekeuser posted image )

clock-img

15.02.2007, 12:23

clock-img

muška

pencil-img

3223

user posted image user posted image user posted image

pa to je čisto simpl pimpl narest user posted image user posted image

Torej , rabiš puranje zrezke, ki jih samo posoliš in popečeš iz obeh strani. Narežem sveže šampinjone ( pa tudi vloženi veljajo , ampak meni so sveži boljši, ker jih lahko narežem na tanke kolutke), jih dam k zrezkom in popečem. Prilijem sladko smetano( kar eno celo , ampak nikar rastlinske) in dodam vložen zelen poper, količinsko čisto po okusu. Če je potrebno kaj zgostit to naredim kar s sirom in to je to.

S smetano pa nikar ne šparajte user posted image  , več je je, boljše je  user posted image user posted image user posted image

Ajde, zdaj pa hitro kuhat!!!!


Aja na enak način sem nardila tudi že svinjsko pljučno in glede na to, da ne maram svinjine, moram povedat, da je bilo fenomenalno dobro!!!

clock-img

16.02.2007, 21:44

clock-img

zverinca

pencil-img

828

user posted image a kera ugane kaj bomo imeli jutri za kosilo? user posted image

clock-img

20.02.2007, 10:32

clock-img

ery

pencil-img

1675

Zanima me, kakšen okus da ta zeleni poper? kaj daš pa lahko namesto njega?
A pa res gobe in smetana fajn prideta skupaj po okusu?

clock-img

20.02.2007, 10:41

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Na koncu lahko pa na vsak zrezek daš rezino sira, omako pa začiniš še z naribanim zbrincem. Na zrezke dam poleg soli še drobno nasekljan česen.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 20.2.2007 10:45:14 >

clock-img

20.02.2007, 10:45

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Zeleni poper ti da aromo popra, ampak manj peče. Gobice in smetana gresta pa odlično skupaj.

Lahko se gobice nardi tud kot prilogo. Na olivnem olju (drugega sploh ne uporabljam) popražiš čebulo in malo česna (lahko se česen komot izpusti). Streseš gor oprane narezane šampinjone v slanici, malo popražiš, popraš, posuješ s peteršiljem in ko odstaviš dodaš kislo smetano. Soliš pa po potrebi.

clock-img

20.02.2007, 10:55

clock-img

ery

pencil-img

1675

O kalbo, hvala ti še za tvojo razlago. user posted image  No to me sedaj zanima ali daš sladko smetano ali kislo??
Pa kakšne gobe to kupiš? Jaz nimam doma svežih ali naj kupim vložene šampinjone?

clock-img

20.02.2007, 11:46

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

V omako med zrezke sladko, ki se jo vre. V tisto prilogo pa kislo, ki je pa ne smeš vret in jo dodaš takoj ko odstaviš. Kupim pa narezane šampijone v slanici od droge.

clock-img

20.02.2007, 11:56

clock-img

ery

pencil-img

1675

O super... hvala ti Kalbo..In katera stvar je boljša? s kislo ali sladko smetano? Evo zdej pa ne bom več spraševala. user posted image

clock-img

20.02.2007, 12:08

clock-img

muška

pencil-img

3223

Sladko smetano moraš dat!

Drugače pa meni okus zelenega popra spominja na meto, pa malenkost je ostro tudi, ampak ne preveč, kot sem že napisala, imata to jed zelo rada moja otroka , pri popru pa ne šparam user posted image

clock-img

20.02.2007, 12:30

clock-img

ery

pencil-img

1675

ja sladko smetano je potrebno dati pri tvojem receptu. Pri kalbovem pa kislo, a je tako?

clock-img

20.02.2007, 13:29

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Sej ti pravim, da na zrezke z gobicami sladko, na gobice kot prilogo pa kislo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem