cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pust

clock-img

18.02.2009, 09:33

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

Ker se bliža Pust me zanima , če se kaj našemite ali pa tiste, ki že imate kakšnega otročička ali ga namaskirate? Mu same naredite kostum ali ga kupite? A pečete krofe doma ali jih raje kupite? In pa sploh vse povezano z tem norčavim časomuser posted image

clock-img

18.02.2009, 09:44

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

A si ti mal forum sfalila?

clock-img

18.02.2009, 09:49

clock-img

Stella Rossa

pencil-img

665

IZVIRNO SPOROČILO: tinatona

Zakaj žeuser posted image  
A mogoče  me , ki smo na tem forumu ne smemo govorit o pustu???user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2009, 13:54

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

sej ni foruma sfalilauser posted image  ja js svojga tamauga oblečem v kustume ali ima pa samo masko.  Sicer ker že hodi v šolo, je tam obvezno biti našemljem. krofe pečem doma, če mi pa časa primankuje, jih grem pa v trgovino iskatuser posted image  v naši vasi so zelo nadležni. Kar hodijo v hiše pa zahtevajo kakšen denar. Pa samo eden pa po eden hodijo, zato nemoreš vsakim kaj dati. Kdaj jih pa pride cela skupina (več kot 10) in kaj  zaigrajo. Oni pa si zaslužijo kakšne 10€.user posted image

clock-img

18.02.2009, 14:02

clock-img

Kontrakarambolšrauf

pencil-img

396

Otroka bom letos prvič našemila, ker bo imel šele letos kaj od tega, kostum je kupljen.
Tudi midva se bova v torek kakšno malenkost našemila, kakšna lasulja ali kaj podobnega za na karneval.
Krofe peče doma mama, jaz bi ji drugače kupila, ker se mi res ne ljubi pol dneva mastit po kuhinji.

Pri nas ne prihajajo od vrat do vrat, ker smo precej oddaljeni, pred leti pa je prišla organizirana skupina in so dobili kak dinar.

Exkontrakarambolmatica.

clock-img

18.02.2009, 14:36

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Navadno sem krofe pekla sama, ampak letos pa jih ne bom - bom jih kar v pekarni naročila (mi jih itak že celo leto nosijo, ker vedo, da imam rada sladko user posted image ). Za otroke pa se potrudimo in sami delamo maske - se nam zdijo dosti bolj izvirne. Samo letos so ravno počitnice, pa se bomo zato maskirali v soboto, ko imamo na vasi povorko s traktorji, ki se je z otroci udeležim, v nedeljo pa še na pustovanje. Jaz bom v torek na šihtu našemljena. Otrokom, ki pridejo prosit, pa vedno nekaj dam - samo, kaj, ko me okoli prinesejo - če dobijo denar, se gredo domov preoblečt, pol pa še enkrat pridejo user posted image - sem jim že povedala, da tako pa ne gre user posted image .

Komaj čakam pusta in to, da se šemim, moj pa se ne šemi rad

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.02.2009, 15:06

clock-img

Anonimna.k

pencil-img

59

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

IZVIRNO SPOROČILO: tinatona

Zakaj žeuser posted image  
A mogoče  me , ki smo na tem forumu ne smemo govorit o pustu???user posted image user posted image user posted image

Ker je bila tema najprej pod "Upajmo skupaj", pa mogoče bolj spada pod kakšno drugo rubriko, sklepam...

clock-img

18.02.2009, 15:07

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa
Ker se bliža Pust me zanima , če se kaj našemite ali pa tiste, ki že imate kakšnega otročička ali ga namaskirate? Mu same naredite kostum ali ga kupite? A pečete krofe doma ali jih raje kupite? In pa sploh vse povezano z tem norčavim časomuser posted image

Dete našemim vsako leto, sama se ne napravljam v nič. Joj, koliko je za odgovarjat... Krofove ne pečem, spljoh.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

18.02.2009, 17:40

clock-img

Anonimen

Lani sem se nasemila, letos se bom najbrz tudi, vmes pa tudi vcasih, nenamerno.
Bejba se noce.

clock-img

18.02.2009, 23:12

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Saj res...kje pa bo kaj v Lj. za pusta za otroke ? In kdaj?

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

19.02.2009, 07:11

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

Ja, jaz sama šivam oblekco za mulčka. Bo čmrlj. Če bo mami pri volji, pa bo Čebelica Majauser posted image Ati bo lahko pustek hrustek ravno na letaluuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni