cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Puter in marmelada

clock-img

08.03.2006, 08:25

clock-img

dana

pencil-img

1395

Naš tamali je star eno leto pa mu že nekaj časa dajem kruh namazan s putrom in marmelado (Zdravo življenje, ki je brez konzervansov in tudi sladka ni).

Ali mislite da je še prekmalu za to ?

Ima pa to zelo rad user posted image

lp dana user posted image

clock-img

08.03.2006, 08:28

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Mislim,da ni nič prekmalu za to. Saj puter si že prej dajala med hrano (če si), marmelada je pa itak dobra, pa upam da tud zdrava  (no, če je domača).user posted image
Si mi pa dala idejo za današnjo malico. user posted image

clock-img

08.03.2006, 09:01

clock-img

dana

pencil-img

1395

Ja, dokler sem mu miksala hrano sem vedno dodala mal putra - zaradi boljšega okusa .

dana

clock-img

08.03.2006, 10:00

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

To je čisto uredi...Sploh če vidiš kako rad je, in da mu ne škoduje...Jaz sem hčerki pri desetih mesecih dajala vse, razen tistega, ki ji resnično še nisem smela dati pred enim letom....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

08.03.2006, 11:30

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Čisto v redu.Naš tastarejši,je to oboževal.Še danes ima rad,kakšno domačo marmelado.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

08.03.2006, 13:05

clock-img

Barbela

pencil-img

239

Upam, da ni kaj narobe, ker naš to je že zdaj. Star je 8 mesecev. Jaz imam namreč zelo rada marmelado in jo jem skoraj vsak dan za zajtrk (mamino breskovo). Tamali pa je vedno v stolčku zraven in kar požira sline, zato sem mu začela dajati. Vendar tega ne poje veliko saj je svoj zajtrk že dobil, ampak par koščkov in je ves srečen.
Kaj mislite? Je še prekmalu?

clock-img

08.03.2006, 16:26

clock-img

b.nika

pencil-img

210

Ne ni prekmalu, jaz sem tudi svojemu ponudila okoli 8.meseca, pa ni nič narobe. Ima full rad.

clock-img

09.03.2006, 22:11

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Mi tudi jemo puter in marmelado "zdravo življenje" user posted image  od cca. 10. meseca dalje. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem