writing-img

Puzzle/igralna podloga

clock-img

04.02.2006, 19:37

clock-img

Anonimen

Kje jih nbavit v mb?Nekaj časa nazaj sem kupla 1 paket v intersparu(mb), zdaj bi pa jih še imeli!!user posted image

Pa ne prosim rečt baby center , ker tam so absolutno predragi!user posted image

clock-img

04.02.2006, 20:20

clock-img

Anonimen

Za MB ne vem, ampak v LJ jih imajo tudi v Sparu user posted image

clock-img

04.02.2006, 21:43

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Jaz sicer ne vem, kje jih kupiš v Mariboru, rada pa bi povedala, da je treba pazit, če jih hočeš kombinirati skupaj s temi, ki jih že imaš. Jaz sem prvo kupila številke, kasneje pa še črke (mislim, da so od iste firme). Čeprav so po izgledu črke iste številkam, se ne skladajo, ker so zunanji zobčki sicer iste velikosti, ampak nekoliko zamaknjeni. Mislim, da se skladajo ene vrste živali s črkami ali številkami, ne pa tudi črke in številke. Vsaj pri nas ne, tako da bodi pozorna na to.

clock-img

04.02.2006, 21:58

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz sem jih stran zabrisala. Ko je zacel sedet jih je skoz narazen vlacil, potem sem se pa navelicala zadeve. Itak so potem tisti delcki vsepovsod lezali.

Gospa sem.

clock-img

04.02.2006, 22:29

clock-img

k1

pencil-img

1649

jap, to je samo za kratek čas. tudi mi smo jih imeli čisto malo, potem pa je bilo aktualno črke ven jemat in jih v usta tiščat, pa trgat puzzle narazen. smo jih kar pospravili.

drugače pa jih imaš v šparu, se mi zdi 2,500 ali pa v bauhausu (oddelek kjer imajo tudi zavese) za 1900 (večja varianta ali manjše puzzle).

lp

clock-img

05.02.2006, 14:25

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jaz sem jih pa kupila v Grafiki Soča, in so ble sam okrog jurja se mi zdi, no poceni .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem