writing-img

Quelle

clock-img

15.05.2008, 21:51

clock-img

Lancy

pencil-img

2

Pozdravljene!
Ker berem na forumih, kako ženske niso zadovoljne s Quelle, bom pa jaz tukaj napisala, da jaz pa sem zadovoljna. Pa ker vidim, da se tukaj kaj dosti o modi ne piše, pa bi si lahko kakšne informacije izmenjale.
Kaj ste že videle nov katalog? Zadnjič sem ga opazila pri frizerju....pa mi je bilo kar veliko reči všeč. Potem pa sem si naročila (preko interneta) in sem dobila paket čez nekaj dni. Bila sem prav presenečena.
Kakšne izkušnje pa imate ve s Quelle? Jaz sem zaenkrat ful zadovoljna. Najbolj mi je všeč to, ko sem si lepo v miru probala stvari (doma)- ni se mi bilo treba prepirati s trgovko, ko ona reče...ja zelo vam pristaja, jaz pa se vidim, da to ni res :) Pa še dokaj nizke cene imajo...saj veste, s slovensko povprečno plačo si ne moremo glih kupovati nekih ful znamk :)
No...prosila bi vas, če še z mano delite vaše izkušnje, glede Quelle.

Lepo pozdravljene,

Lana

clock-img

15.05.2008, 21:56

clock-img

Anonimen

Meni Quelle ni čisto nič všeč.
Enkrat sem naročila, bolj iz firbca ...in katastrofa od cunjeuser posted image .
Lahko da sem samo jst imela tako smolouser posted image

clock-img

15.05.2008, 22:00

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

no ja qelleju nisem preveč zadovolna, ker sem zadnič dobila paket (naročila sem eno uro) pa je bila zlomlena saj niti na paketu ni pisalo pazi steklo.potem pa ene 3 tedne cakaš da denar nazaj dobiš in še če ti je premalo ne moreš kr direkt naročit večjo številko ampak moraš to poslat nazaj v skladišče in ponovno naročit in potem je spet pošnina. men je bolj všeč neckermann če je premalo pošlješ nazaj oznacis naj ti poslejo večjo št. in še plačaš lahko v 15 dneh.tako da potem poravnaš položnico.

življenje je eno samo.zato uživajte...

clock-img

16.05.2008, 06:50

clock-img

Anonimen

zadnjič sem naročila od quelle in neckermana. V obeh primerih je šlo za kostim in par majčk.

pri quelle: kostim super, vendar malo premajhen, majčke tako-tako
pri neckerman: kostim obupen (ne samo kroj, tudi material - kot da bi bil iz plastike), majčke pa tud tako-tako.

tako da sem vse poslala nazaj - izkušnje pa take:
quelle: denar sem čakala kakšne 3 tedne
neckerman: denar je bil po parih dneh.

clock-img

16.05.2008, 08:20

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz sem že pri obeh naročala in skoraj vedno bila zadovoljna!
Sem vzela večinoma oblačila in so prav super pri quelle in neckermannu!Po moje je res to,da včasih trefiš fajn robo,včasih pa ne!user posted image
Če pa primerjam mi je vseeno Neckermann boljši,ker lahko ful naročič,potem doma vse provaš in kar ti ne odgovarja vrneš nazaj,ostalo pa plačaš po položnici!

clock-img

16.05.2008, 08:33

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Jaz pri Quelle še nisem naročevala, tako da ne morem komentirat kvalitete. Sem pa včasih kar dosti naročevala pri Neckermannu in je bilo tak-tak, vedno si naročim tako številko, kot tudi drugače nosim, pa so mi včasih poslali pol prevelike cote.

A to je zdaj na novo pri Neckermannu, da ne rabiš takoj plačat položnice? Ker včasih sploh paketa nisi dobil v roke, dokler nisi plačal.

mojeustvarjanje

clock-img

16.05.2008, 09:51

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Že večkrat naročevala preko Quelle in Neckermann. Roba je bila čist odvisna - enkrat v redu drugič slabo.

Zelo sem pa bila zadovoljna s kostimi, ki sem jih naročila preko Quelle. Ne samo kvaliteta tudi številka prava - kot da bi delali zame.

Je pa res, da zadnje dvakrat, ko sem naročila nisem dobila nič, tudi pošte ne, da izdelkov ni več. To sem od Neckermanna vedno dobila. Zgodilo se je tudi, da ko ni bilo dolg robe, sem klicala Quelle pa so mi rekli, da je bila pošiljka odpovedana z moje stvari. Halo user posted image

Denar sem ponavadi tudi kar hitro dobila nazaj.

clock-img

16.05.2008, 10:52

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz sem iz firbca naročila majico in dve bluzi, ki se kar dajo nosit, lepo perejo in likajo... samo ne vem ali so od quelle ali neckermanna..... to je bilo tudi vse kar sem naročila, ker je tam če gledaš sestavine vse iz plastike..... ko gledaš tiste kostime, vsi plastični, kratki rokavi...obup......

grem raje v trgovino, da blago vidiš, otipaš pomeriš in kupiš..... vsaj veš kaj domov prineseš..... cene so pa enake.....

clock-img

16.05.2008, 10:54

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Pri Quelle včasih kaj naročim, pa je bilo do zdaj vse OK, ravno tako pri Neckermann. Številka 38 in mi je vse kot vlito. Še najrajši pa imam cotke iz kataloga La Redoute, meni osebno so najbolj lepe, pa še iz dobrih materialov so. Cene so pa ene full visoke, druge pa primerne našim plačam.

clock-img

16.05.2008, 10:55

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: ROŽICI

no ja qelleju nisem preveč zadovolna, ker sem zadnič dobila paket (naročila sem eno uro) pa je bila zlomlena saj niti na paketu ni pisalo pazi steklo.potem pa ene 3 tedne cakaš da denar nazaj dobiš in še če ti je premalo ne moreš kr direkt naročit večjo številko ampak moraš to poslat nazaj v skladišče in ponovno naročit in potem je spet pošnina. men je bolj všeč neckermann če je premalo pošlješ nazaj oznacis naj ti poslejo večjo št. in še plačaš lahko v 15 dneh.tako da potem poravnaš položnico.

Saj ni res, quelle nima nobene poštnine. In ni res, da če ti kaj ni v redu, da čakaš na denar tri tedne, saj itak ne plačaš, če ti ni všeč ampak pošlješ nazaj. Plačaš pa potem, ko dejansko vidiš, kaj boš obbdržal.

clock-img

16.05.2008, 12:32

clock-img

fusia

pencil-img

612

Pa kako je s tem plačilom v 14 dneh, jaz sem še vedno morala takoj plačati user posted image . Drugače pa z oblekami nisem bila kaj preveč zadovoljna, v živo zgledajo čisto drugače kot na sliki, tako da ne vem če bom še kaj naročila. Sem pa zadovoljna s posteljnino ter večinoma s spodnjim perilom.

clock-img

16.05.2008, 13:23

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Meni ni bilo treba plačati takoj pri neckermannu, ker sem kao VIP kupec. Pri Quelle pa sem vedno plačala, ko sem prevzela pošiljko.

clock-img

18.05.2008, 20:02

clock-img

Lancy

pencil-img

2

Kaj pa na stilsko preobrazbo se je prijavila katera? http://www.quelle.si/information/serviceneu/TippsUndTricks/gewinnspiele/outfit/outfit_iframe.asp
Na tem linku se lahko. Na stilski preobrazbi te oblečejo, naličijo, naredijo frizuro....fajn, ne?
Amm....jaz vedno v katalogu (http://www.quelle.si/ecommerce/onlinekataloge.asp) najdem nekaj zase, za moža, pa še za oba otroka. Pa všeč mi je, ker imajo narejene kombinacije oblačil in modnih dodatkov, pa še v službo lahko komot nosim njihove stvari. Kar pa je najpomembneje...so nizke cene.

clock-img

18.05.2008, 20:26

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

s Quelle imam dobre izkušnje user posted image ,
malo manj pa z La Redoute - sem naročila nosečniško jopico, kroj katastrofa za nas z malimi joški, material pa kot cunja za po tleh user posted image . No, ampak so mi pa denar v 2 tednih vrnili, tako kot obljubljajo.

clock-img

18.05.2008, 20:30

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Jaz sem zadovoljna z obema, s Quelle in Neckermanom. Če mi kaj ni ok, enostavno zapakiram in vrnem, brez poštnine.

clock-img

19.05.2008, 19:38

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Alfabeta, enako. Res pa je, da ma Quelle malenkost večje številke, ki mi znajo bit prevelike, Neckermann pa ima številke kot ulite zame user posted image Do sedaj tudi s kvaliteto zelo zadovoljna...Tako ali tako vedno preverim surovinsko sestavo, tako da me nikoli ne preseneti kaka 'plastika' (če pa piše 100% poliester - kaj maš pa za pričakovat?)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

19.05.2008, 21:02

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Z Quelle imam dobre izkušnje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Do zdaj.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

19.05.2008, 21:06

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz sem tud zadovoljna..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

20.05.2008, 14:46

clock-img

iva01

pencil-img

961

ja jz sem si na qvele lansko leto naročila ene kopalke,..čist tko za foro, in so mi svetovne, ful dobr narete, kvalitetni material, več al manj sem jih nucala lan celo sezono,...pa so še kot nove, kljub temu da sem vsako leto na morju od 30-40 dni....tko da, nimam kaj slabega za rečt,..razn šit je pa to..ker zdej nevem kje so te kopake user posted image

clock-img

20.05.2008, 18:07

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

IZVIRNO SPOROČILO: Lancy

Kaj pa na stilsko preobrazbo se je prijavila katera? http://www.quelle.si/information/serviceneu/TippsUndTricks/gewinnspiele/outfit/outfit_iframe.asp
Na tem linku se lahko. Na stilski preobrazbi te oblečejo, naličijo, naredijo frizuro....fajn, ne?
Amm....jaz vedno v katalogu (http://www.quelle.si/ecommerce/onlinekataloge.asp) najdem nekaj zase, za moža, pa še za oba otroka. Pa všeč mi je, ker imajo narejene kombinacije oblačil in modnih dodatkov, pa še v službo lahko komot nosim njihove stvari. Kar pa je najpomembneje...so nizke cene.

blablabla...kot da bi poslušala neko reklamo....bedno reklamo; brez kakršnega koli argumenta.

Aja drugače pa, po kataloških prodajah ne naročam. Raje grem v trgovino, se gužvam, primerjam, pomerim, se živciram in na koncu grem, na zasluženo kavico...moja duša, rabi touser posted image

< Sporočilo je popravil kleja -- 20.5.2008 18:11:13 >

clock-img

20.05.2008, 18:21

clock-img

Anonimen

Kaj ste že videle nov katalog? Zadnjič sem ga opazila pri frizerju....pa mi je bilo kar veliko reči všeč.

Tole se pa res bere kot reklama....user posted image

....slaba user posted image

clock-img

20.05.2008, 19:08

clock-img

ključek

pencil-img

9047

quelle: denar sem čakala kakšne 3 tedne

jaz čakam na vračilo denarja že 4 tedne..................user posted image

clock-img

21.05.2008, 11:23

clock-img

evely

pencil-img

9

Pravica do vračila

user posted image

Izdelke, ki vam ne ustrezajo, lahko v roku 15 dni po prejemu vrnete preko Pošte Slovenije (brez dodatnih stroškov za vas) na naslov: Skladišče Quelle, Zagrebška cesta 106, 2000 Maribor. Prosimo vas, da izdelke vrnete v originalni embalaži in priložite izpolnjen reklamacijski obrazec in kratek opis, zakaj vam izdelek ne ustreza. Vrednost blaga vam bomo vrnili takoj po prejemu vaše reklamacije.

Jaz bi jih kar poklicala in jim povedala da naj malce pospešijo stvar če nočejo da jih prijavim...

clock-img

10.06.2008, 19:07

clock-img

lanica30

pencil-img

2

Mene pa nekaj zanima in sicer. Ker sem pred kratkim rodila in res nimam časa za hodit po trgovinah (pravzaprav si ga ne vzamem), ampak resnično razmišljam o nakupovanju preko neta oz. kataloga. Ker nimam toliko izkušenj me malo zanima kako in kaj. Kje je boljše, quelle ali neckermann? -verjetno je čist odvisno od okusa... Je kvaliteta primerna ceni? Najbolj me zanima glede otroških stvari:-) Nisem vedela da ima imata obe trgovini tudi pohištvo in ostale stvari...
Hvala za odgovore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem