writing-img

Quinny Buzz

clock-img

15.03.2006, 19:19

clock-img

mala

pencil-img

913

Mi se odločamo, da bi kupili ta vozičekuser posted image pa me zanima kako ste kaj zadovoljne z njim?Zanima me tudi če se ga da v tujini kupiti kaj ceneje?
hvala za odgovoreuser posted image lp

clock-img

15.03.2006, 19:43

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Mi ga imamo že kar nekaj časa, smo ga kupiliv v dnevni akciji v BC in smo z njim zelo zadovoljni.user posted image Zelo uporabno je zlaganje, ki sicer ni takšno kot v opisih, kjer naj bi se zložil na dotik, je pa kljub temu zelo praktično, sploh v primerjavi z Comfortom, ki smo ga imeli prej.user posted image Brez problema ga spravimo v Polota. user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2006, 20:24

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

PA ravno zdaj ga ima BC v akciji za 61.000.

clock-img

15.03.2006, 20:59

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Jaz bi ga takoj kupila, če bi bil moj sine malo mlajši in bi ga še kar nekaj časa rabila. Tako imava pa zdaj Zappa ki je tudi super. user posted image

LP Tina

clock-img

15.03.2006, 21:24

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mi smo tud ful zadovoljni user posted image  brez problemov ga dvignem in dam v prtljažnik, vožnja je ful mehka, je lahko vodljiv in brez problemov skačeš na pločnike in dol user posted image
za doplačilo imaš na voljo tudi senčnik (dežniček) in nakupovalno mrežo, ki se pritrdi na podvozje user posted image

mojcadamijan - razstavi se na dotik, ne sestavi user posted image

clock-img

15.03.2006, 21:41

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

O sem smotana jaz sem pa mislila, da se razstavi na dotik-sem narobe prebrala, mi pa ni in ni šlo v račun kako bi ga razstavil na dotikuser posted image

clock-img

15.03.2006, 23:34

clock-img

rey

pencil-img

47

Rastavi se na dotik, res. Imaš gumb in ga pritisneš in gre sam iz sestavljenega položaj gor. Zložiš pa ga s pritiskom na dva gumba in potiskom proti tlom. Mi smo ga prodali, ker: ima premalo različnih nastavitev naklona: če je obrnjen proti tebi je ok, 3 nakloni, ki so uredu, samo, v tem položaju ga je zelo težko vozit, ful se mučiš zraven, če je otrok večji ali težji. V položaju ko je obrnjen stran od tebe se ga zelo dobro vozi (čisto druga pesem, zgleda je fora v težišču). Ampak položaji so pa tako tako, čisto ležeč, imaš občutek, da je z glavo navzdol, noge pa ful v zrak štrlijo, srednji je ok, sedeči pa je spet zelo strm, sedi pod pravim kotom. Pa po gladkem terenu, npr. v trgovinah sprednje kolo kr drsi, nima oprijema s podlago in ga težko manevriraš, mi smo ga raje kar fiksirali. Voz smo menjali za Firstweels elite.

clock-img

16.03.2006, 00:13

clock-img

copka77

pencil-img

158

mi smo zelo zadovoljni. Le vcasih, ko veliko vozis  po mokrem terenu in snegu, kolesa, ko se potem v stanovanju posusijo, kao zablokirajo...jih je treba pac podmazat in gre..glede naklonov nimam pripomb. je pa zelo vredu za manevrirat z njim po vseh terenih, razstavljanje je itak zelo fajn, kot so ze opisale pred menoj, pa lep je...to je meni tudi zelo pomembno.Ce bi se enkrat kupovala, bi ga spet kupila.Ce ga res hoces se podvizaj, ko je teh 14 dni v BC v akciji, tako sportni del kot kosarica dreami!!!Se splaca.

clock-img

16.03.2006, 07:39

clock-img

mala

pencil-img

913

Če je pa v akciji ga bom pa še ta vikend kupilauser posted image hvala punce za odgovoreuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem