writing-img

Quinny adapterji?

clock-img

29.03.2005, 11:56

clock-img

mia-1

pencil-img

147

Zanima me ce se da dobiti rezervne adapterje al kako se temu rece.V glavnem tisti del, ki je potreben da se kosara oz. avtosedez pritrdi na ogrodje vozicka.Upam da me razumete kaj?Ce bi se ta originalni recimo zlomil oz. izgubil? In koliko priblizno to stane.LP

clock-img

29.03.2005, 12:00

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Najbolje, da vprašaš zastopnike oz. pokličeš tja,kjer si kupila voziček (nevem: baby center, Schmid...).

Ker pri Baby centru namreč vse traja, če oni naročijo npr. preko uvoznika, pri Scmidu pa to prej zrihtajo, oz. bi se morala gor zapeljati.

pa-pa Mina1

clock-img

29.03.2005, 12:01

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Še najboljše bo da o tem povprašaš prodajalca kjer si voziček kupila. Midva sva Quinny-ja vzela pri Sončku in g. Jani je rekel, da glede delov ni nobenega problema. Omenjal pa je tudi, da se pri Quinny-jih ful malokrat kaj reklamira ker so tako zelo kvalitetni... Jaz sem adapter dobila zraven, če bi ga pa izgubila ali bi se zlomil, pa bi poklicala g. Janija...

clock-img

29.03.2005, 22:15

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Najbrž se da dobiti oz. naročiti tam kjer prodajajo Quinny - Sonček, Baby center,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem