writing-img

Quinny buzz

clock-img

22.08.2009, 21:14

clock-img

smej

pencil-img

256

Mene pa zanima pri kateri starosti ste začele otroke prevažat v športnem delu vozička quinny buzz?

clock-img

22.08.2009, 21:15

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Jaz sem jo začela pri 4.mesecu.

clock-img

23.08.2009, 19:53

clock-img

TanjaK

pencil-img

69

En teden preden je bila stara štiri mesece, obrnjeno proti sebi z dvignjenim naklonom ko je bedela, za spanje pa seveda v ležečem.

clock-img

23.08.2009, 20:26

clock-img

akin

pencil-img

158

Jaz tud nekje pri 4ih mesecih, obrnjeno proti sebi in povsem v ležečem položaju.

clock-img

24.08.2009, 13:52

clock-img

Poloma

pencil-img

89

Pa ste sedež kaj podložile (da je podlaga bolj ravna) al ne?

Naš je v 4 mesecu in zeloo veik tak da razmišljam o tem da ga prestavim, ampak še malo kolebam zaradi položaja...

clock-img

24.08.2009, 14:00

clock-img

akin

pencil-img

158

Jaz nisem nič podlagala, ker se mi zdi, da leži v zelo lepem položaju. To je seveda moje laično mnenje, a mislim, da ni popolnoma nič narobe s tem, če je ritka malo nižje od glavice in nogic. Za novorojenčka še mogoče, ne vem, ampak za 4 mesečnika pa to res ne bi smel bit problem. Sej tudi nam paše dat malo noge v luft, ko se uležemo...
Poleg tega sicer priporočajo, da se tako majhnemu otročku v vozičku položi kolena, da mu nogice ne bingljajo naokoli, v Buzzu pa tega ni, ker ga voziček lepo objame in mu prav nič ne binglja naokoli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem