writing-img

Quinny freeestyle 3XL comfort

clock-img

25.08.2008, 11:26

clock-img

Maruškovec

pencil-img

7

Pozdravljene,

odločam se za nakup tega vozička, pa sem že večkrat slišala, da otroci v njem lezejo dol in da jih je potrebno skoz popravljat. MI lahko pomagate pri odločitvi in mi uporabnice tega vozička lahko napištete njegove pozitivne in negativne strani?

Hvala!

clock-img

25.08.2008, 12:26

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Mi ga imamo še zdaj, pa bo ta mala kmalu upihnila 3 svečke!! Ob vsej ponudbi bi še zdaj izbrala prav tega; žal jih baje ne proizvajajo več....

Kot je že v ostalih postih napisano - je mogoče malce težji, tako da ga jaz ne bi priporočila edinole, če stanuješ kje v nadstropju brez dvigala in če imaš res majhen avto, kjer bi ga morala dnevno zlagat in razstavljat (kolesa dol, ležišče dol...).

Mi imamo karavana in hišo in zame je idealen.

Glede lezenje pa ne vem, meni naša ni nikamor lezla...user posted image  Saj ležišče lahko poravnaš do ravnine, takrat nima kam lezt...

clock-img

25.08.2008, 13:22

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz ga imam in mi je super, čeprav ni najlažji. Da se jih pa še dobiti na sončku. Mala mi pa nikamor ne lezeuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

25.08.2008, 14:13

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Meni ni noben nikamor lezel.

clock-img

25.08.2008, 14:43

clock-img

Maruškovec

pencil-img

7

Hvala ;)

Jaz sem slišala, da ko otrok sedi in je naslonjalo recimo pokončno, da ritka drsi dol in je potem otrok ves skrčen in ga je treba nazaj gor dvigat.

clock-img

25.08.2008, 15:03

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mislim, da si to slišala za Speedya..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

25.08.2008, 15:20

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Za speedija to govorijo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

25.08.2008, 15:42

clock-img

Anonimen

Ja, za Speedi-ja govorijo.

Jaz imam Freestyla in sem zelooo zadovoljna. Žal mi je le, da ga nisem kupila že v štartu (najprej sem imela Pliko P3). user posted image

clock-img

27.08.2008, 09:22

clock-img

Maruškovec

pencil-img

7

Punce, hvala za odgovore. Se čedalje bolj nagibam k freestylu. Samo upam, da preden uspem svojga prepričat, da se ga bo dalo še kje kupit ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem