writing-img

Quinny speedy jogger

clock-img

25.02.2009, 19:18

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Kmalu bom imela doktorat iz vozickov in se vedno ne najdem enega, ki bi odgovarjal vsem pogojem.

Rabim vozicek za makadam/ tek/rolanje in tudi za manjsi avto. To za avto niti ni najvecji problem, ker bomo mali avto malokrat rabili, ampak obcasno pa vseeno. Zelela sem, da bi bil rocaj za porivanje vozicka cimdaljsi, pa tudi teza vozicka ne pretirana, ker ga bom velikokrat sama dajala v avto, stopnice pa ne bodo problem. Originalna zelja je bila da se sportni del obraca v obe smeri in da je sedez iz naravnega materjala.

S svojo izbiro sem sedaj dalec proc, ogledujem si Quinny Speedi Jogger. Ima kdo ze izkusnje s tem vozickom?

In, kateri  vozicek ustreza temu opisu: vozicek z napihljivimi gumami, sportni del obrnjen v obe smeri, sedez bombaz, ne pretezek, lupinica, ki se montira na ogrodje.

clock-img

25.02.2009, 19:28

clock-img

barika

pencil-img

6448

mc mura, mutsy, speedi ...

clock-img

25.02.2009, 19:57

clock-img

benika

pencil-img

7793

speedi ..

Ta se ne da obrnit v obe smeriuser posted image

O speedi-ju je bilo napisano že ogromnega, tako da nove vode ne bomo odkrile. Uporabi iskalnik in malce pobrskaj po starih temah, pa boš imela branja dovolj do nedeljeuser posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 25.2.2009 19:59:46 >

clock-img

25.02.2009, 20:11

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

benika, ja je veliko napisano, samo kar sem nasla v iskalniku so odgovori od tako dalec nazaj, sedaj so zunaj ze zelo izboljsani modeli in sprasujem, ce ima katere kaj novega.

clock-img

25.02.2009, 20:19

clock-img

benika

pencil-img

7793

benika, ja je veliko napisano, samo kar sem nasla v iskalniku so odgovori od tako dalec nazaj, sedaj so zunaj ze zelo izboljsani modeli in sprasujem, ce ima katere kaj novega.

Govorim o Speedi-ju in ta se ni prav nič spremenil. Jaz imam lanski model in je čisto isti kot predlanski, le barve so druge.

clock-img

27.02.2009, 09:31

clock-img

pikapoka12345

pencil-img

79

Živjo,

jaz imam quinny-ja freestyle, sicer je star model, ampak ima nekaj prednosti:
napihljive gume,
športni del se da obrniti na obe strani,
maxi cosi lupinica odlično paše gor,

sicer pa se zloži na malo večje, bi morala poskusiti....

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem