writing-img

Quinny zapp ali Baby welt?

clock-img

08.03.2009, 21:30

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Sem v dilemi, pa prosim da mi pomagate, tiste ki uporabljate te vozičke.

Kateri je boljši?

Hvala za odgovore.

clock-img

08.03.2009, 21:52

clock-img

glen

pencil-img

1870

mi imamo zappauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2009, 22:06

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Pri kaki starosti pa ste ge začeli uporabljati? Pa kako prakticiate to da nima nastavljivega naslona?

clock-img

09.03.2009, 10:23

clock-img

tasyo

pencil-img

1040

Meni osebno je babywelt oz. TL bubu oz. Pikolo (ti trije so praktično enaki) bolj všeč, predvsem zaradi prestavljivega naslona. Naša madam sicer zelo rada opazuje svet okoli sebe, vendar ko se ritka trese, jo pogosto zmanjka in takrat mi to, da jo lahko bolj poležem, zelo prav pride.

clock-img

09.03.2009, 12:06

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz imam BW prav iz razloga kot je napisala pred mano..ker se poleže.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

09.03.2009, 12:19

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Tudi jaz sem izbirala med tema dvema, pa priznam, da sem izbrala Zappa samo zaradi tega ker mi je lepši.user posted image user posted image  Sigurno, da je bolje, če se da poležat, pa če ima varovalo, ampaka mi vseeno ni žal da sem se tako odločila. Sej ga boš itak po moje imela za drugi voziček, se pravi bolj za v avto, pa tko za na hitrco. Mi smo ga kupili malo pred prvim rojstnim dnevom.
Bolj kot sam naklom me mogoče moti to, ker ni prav nobenega odlagalnega prostorčka. Kakšne lažje vrečke že obesiš gor na "balanco", torbe za previjanje pa ni šans. Je pa res tak miniaturen, okreten, lahek,... Saj pravim, meni ni žal. Ni pa popolen, še zdaleč ne.user posted image

clock-img

09.03.2009, 19:08

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Pa kako se obnese BW?

clock-img

09.03.2009, 19:13

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Jaz imam od prvega user posted image Zapp-a, pa sem super zadovoljna z njim. Ampak vseeno razmišljam, če bi BW kupila, ker se malček poleže user posted image ...mi pa ni tako všeč kot Zapp.

Mi pošlje katera link od unega tretjega (pikolo, zapp, ??) oz. kje ga prodajajo?

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

09.03.2009, 19:25

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Nagibam se med ZAPP-om in temle
http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=55&artikel=374

Izkušnje???

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

09.03.2009, 19:28

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

IZVIRNO SPOROČILO: SaTiSa

Pri kaki starosti pa ste ge začeli uporabljati? Pa kako prakticiate to da nima nastavljivega naslona?

Pri enem letu za krajše sprehode...Kadar smo šli za cel dan na izlet smo vedno "tavelik" voziček vzeli s seboj.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

09.03.2009, 19:29

clock-img

miny

pencil-img

241

Mi imamo Maclarna in je ZAKON! Res. Praktičen, lahek, okreten...

clock-img

09.03.2009, 20:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.03.2009, 07:25

clock-img

tasyo

pencil-img

1040

No, mi imamo sicer bubu, ampak je praktično identičen. Meni je velik plus tudi odlagalna košara spodaj, okreten je ful, lahek tudi - super smo zadovoljni. Aja - pikolo prenavlja model in bo na voljo spet v maju (drugače pa gre za model piko, ki nima sprednjega varovala - to bo zdaj na novo; lahko čekiraš na strani kobo pikolo); bubu pa je zanmka od turbo limač-a

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem