cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Römer - King TS Plus

clock-img

15.11.2007, 17:53

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Zanima me, če katera ve, kakšne so cene tega sedeža v tujini in v katerih trgovinah? Predvsem me zanima za Avstrijo.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

15.11.2007, 20:06

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

poglej če ima toysrus, jaz sem na začetku leta kupila Römerja 50 EUR ceneje, kot pa so ga prodajali pri nas

clock-img

15.11.2007, 20:09

clock-img

emaa

pencil-img

7450

V toysu je med 170-180€. 

clock-img

16.11.2007, 22:23

clock-img

buša

pencil-img

111

mi smo ga kupili prek sončks poleti za cc160 evrov

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

clock-img

20.11.2007, 15:51

clock-img

Mokka

pencil-img

36

Mi smo ga ravnotako pred nekaj tedni kupili v Soncku na Bledu in sicer je bil znizan iz 209eur na 149eur. Akcija je zaradi lanskega model blaga. Nama je vseeno, ali so na blagu narisane crte, srcki ali pikice, vazno da je kvaliteten. Pokukaj na www.soncek.si ---> avtosedezi

clock-img

21.11.2007, 10:32

clock-img

Bubilu

pencil-img

294

Ta novi model King plus ima naslon za glavo, medtem ko ga stari nima.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem