writing-img

Römer - pranje v stroju in zaponka

clock-img

01.08.2013, 10:54

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Bom vprasala kar tu, ker bo zagotovo najhitrejsi odgovor, ce katera ve.

Prat bom dala preobleko od Römerja, ta od 9 - 15 kg. V stroj bi rada vrgla tudi pasove in sedaj ne vem ali lahko. Ker tiste sponke, tista za zapret pas spredaj v tisto veliko sponko, tisto ne morem ostranit dol s pasu in ne vem ce lahko dam v stroj, da ne zarjavi, ker je kovinski tisti del. Se sme to v stroj dat? Sedez bomo kot kaze rabili se par mesecev in ga ne bi rada unicila.

clock-img

01.08.2013, 13:12

clock-img

Anonimen

Jz si pasov nisem upala da v stroj, tako da blago in tista obloga na pasovih ja, same pasove sem pa z milnico in krtačko zdrgnila in je šlo vse dol.

clock-img

01.08.2013, 13:45

clock-img

bubu_bibi

pencil-img

611

jaz pa sem jih zadnjič noter fliknila (ne oni del, kjer je plastika, samo ta kovinski (sicer ne sedež od romerja, če je to pomembno) in je bilo ok. zdaj pa berem v navodilih od pralnega stroja, da se to ne sme.user posted image tako, da zdaj ne bom več, ker je pralni stroj nov.

Pričakala sva! :)

clock-img

01.08.2013, 14:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bubu_bibi

jaz pa sem jih zadnjič noter fliknila (ne oni del, kjer je plastika, samo ta kovinski (sicer ne sedež od romerja, če je to pomembno) in je bilo ok. zdaj pa berem v navodilih od pralnega stroja, da se to ne sme.user posted image tako, da zdaj ne bom več, ker je pralni stroj nov.

Jaz če dam kaj takega (trdega) prat, dam najprej v prevleko za vzglavnik na zadrgo in potem v boben.

clock-img

01.08.2013, 17:31

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Sem oprala s traki vred in je vse ok. Sem potem na dvoriscu videla avto od serviserja za Miele in sem rekla, ce on ne ve potem ne vem kdo. In sem ga vprasala in ej rekel, da zarjavelo ne bo, sam naj dam v vrecko za pranje, to bi itak dala ze sama. In se je opralo, vse super. Sam ni to, da bos sedaj pral vsake 14 dni, ene 2 do 3 x pa kot kaze ne naredi nic.

sedaj pa veselo sestavit sedez nazaj. Se ze veselim spet trakove pravilno namestit user posted image

sa tiste sponke spodaj, kjer se pas spne, tiste pa nisem znala dol dat, pa bi jo tudi tako rada dobro oprala, da bo cel sedez spet svez.

clock-img

03.08.2013, 15:16

clock-img

Matkurja

pencil-img

1031

Mi imamo pa Romerjev trifix in se da prevleka normalno snet, lih unih paskov pa ne znam odstranit. Pa so najbolj umazani. A katera ve, kako to odstranim in dam prat? Ker so bili že pobruhani.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem