writing-img

Römer king plus - odstranitev pasov

clock-img

15.04.2011, 13:16

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Punce, se da na Römer king plus odstraniti cisto vse pasove? Sedaj sem dala dol preobleko in pasove, ki pridejo cez ramena, notri je ostala rdeca zaponka v katero se zapne pasove notri in tsiti pas spodaj, ki ga vleces, da z njim krajsas in daljsas pasove. Gre to tudi vse vn?

Pa se nekaj, bo sedez po pranju tezko spet skupaj spravit, najbolj me skrbi kako bom pasove spet pravilno namestila.

clock-img

15.04.2011, 13:34

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Vse se da odstranit. Sem ga razstavila par mesecev nazaj. Ne vem točno kaj misliš, ampak en pas se odstrani tako, da ga zadaj snameš iz tiste "kljukice", ki jo primeš, da zvišaš in znižaš "blazinico" za glavo (spodaj se odhaklja). A si to mislila?

Aja - preobleko imaš že ven? Ne, tisti ta tanek pas pa ne gre ven.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 15.4.2011 13:35:10 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

15.04.2011, 13:34

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ja mi smo ga morali kar nekajkrat narazen dat, ker smo imeli nekaj nesreč s slabostjo. Da se ga razstavit, samo mislim da rabiš celo izvijač. Pri nas je bila to naloga mojega moža.user posted image  je pa tudi enkrat pasove zamenjal, tako da bodite pozorni pri razstavljanju.

clock-img

15.04.2011, 13:43

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Kaj pa tista sponka, je tam spodaj med nogicami in tam notri se pas skupaj spne, se tisto tudi odstrani? Tam je itak tudi vse pobruhano in je ne dobim vn. Itak, tudi mi nesreco z bruhanjem. Imam navodila, sam ne v slovenscini in me je kar malo strah za nazaj ga sestavit pol. Pa Römerju je tok tezko se kaksna navodila zrihtat, ce ze dajo kaj na mail pa dajo itak napacno.

clock-img

15.04.2011, 13:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.04.2011, 14:16

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Ooooooo, HB, da pri nas ne bruhajo (trkam) in tudi ne jejo v avtu. Sedež sem oprala samo, ko sem ga / po 3h letih in pol / dala od tavečjega tamalemu. Edina umazanija je bila od glave.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

15.04.2011, 15:52

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

metulj333, a imas poletno prevleko gor? Kako se obnese pri bruhanju? Bi jo nabavla, sam se mi zdi, da gre pri pasovih itak vse skozi do plastike dol, se motim?

clock-img

15.04.2011, 15:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.04.2011, 18:07

clock-img

Sa.Ka

pencil-img

327

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

metulj333, a imas poletno prevleko gor? Kako se obnese pri bruhanju? Bi jo nabavla, sam se mi zdi, da gre pri pasovih itak vse skozi do plastike dol, se motim?

Mi jo imamo in je super. Res da je vsa že od sonca zbledena, ampak kakšen bi bil šele sedež sam?
Prevleka je res super, ker se lepo prilega. Smo imali samo eno nesrečo z bruhanjem, pa je moj vse zrihtal, se pravi je sedež popolnoma razmontiral.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem