writing-img

RADAR

clock-img

01.08.2008, 10:08

clock-img

eli01

pencil-img

11

Pred dvema tednoma so me ustavili na radarju plačala sem 80 Eur, včeraj me pa v nabiralniku čaka pošta od policije, moram it iskat kaj je, a katera ve če naknadno pošlejo sliko, ker so takrat imeli radar ko so snemali, ali je kakšna nove kazen, prav strah me je, kaj je.

clock-img

01.08.2008, 10:28

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

verjetno bos oz si dobila le kaksno potrdilo, da si placala... user posted image

slike, ce te ustavi radar pa nikol ne dobis po posti... to ti pokazejo samo na licu mesta, v dokaz, da so te res dobili, ce ne verjames...

sliko posljejo le v primeru, ce te dobi un radar, ki stoji ob cesti v kisti... ko te slikajo in posljejo sliko na dom, kjer so razvidne tablice, zraven pa se dobis poloznico za placat...

clock-img

01.08.2008, 10:29

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

aja mi je pa neki full cudno...

a to si ti placala direkt policaju!? al si sla placat racun na posto se isti dan.. al kako?

ker jaz se NIKOL nisem placala direkt policaju, niti ni se NIKOL zahtevu tega od mene...user posted image

ce me je ze ustavu, potem mi je vedno izrocil le nalog za placilo in to je to...

clock-img

01.08.2008, 10:36

clock-img

eli01

pencil-img

11

Ne nisem plačala direkt policajam, dal mi je plačilni nalog in položnico, šla sem plačat naslednji dan in sem plačala polovičko. Razlagal mi je še od slike, da jo grem lahko iskat.

clock-img

01.08.2008, 17:31

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

aja mi je pa neki full cudno...

a to si ti placala direkt policaju!? al si sla placat racun na posto se isti dan.. al kako?

ker jaz se NIKOL nisem placala direkt policaju, niti ni se NIKOL zahtevu tega od mene...user posted image

ce me je ze ustavu, potem mi je vedno izrocil le nalog za placilo in to je to...

ti si pa izkušena na tem področjuuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem