writing-img

RADOVEDNICE

clock-img

07.10.2005, 10:54

clock-img

hati

pencil-img

603

user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Ste nestrpne? Tudi jaz sem in upam, da Biba77 sporoči in potrdi veselo novičko. Če pa ima slučajno katera že sveže informacije naj jih prosim posreduje. Me firbec tako razganja, da ne morem niti delat. No ampak me vsaj lepe misli okupirajo, ker danes bom spet razorarana. Rdečka prihaja in to bo že uradno 13 razočaranje. Ampak tudi jaz bom dočakala. Biba77 ti pa čimprej javi kaj se dogaja.

clock-img

07.10.2005, 11:06

clock-img

MATEJA

pencil-img

195

Pozdravljena hati!
Upam, da boš prijetno presenečena in da ne bo te presnete user posted image  , ker jo imam že polno glavo.Jaz moram počakat še do druge sobote, da vidimo, če je kaj ratalo al ne.Znakov absolutno nobenih, tko da mislim, oz. sem prepričana, da ne bo nič od user posted image  .Upala bom pa še naprej, zate in zame ter za vse obiskovalke tega foruma.

***ČE JE Biba77 RES SREČKA user posted image  PA ČESTITAM OD SRCA!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

clock-img

07.10.2005, 11:14

clock-img

tejča

pencil-img

74

Tudi jaz čakam do 16. potem bomo pa vidl. Tudi jaz nimam nobenih znakov user posted image , zato je upanja bolj malo. Ampak pustimo se presenetiti.

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

clock-img

07.10.2005, 11:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.10.2005, 11:40

clock-img

hati

pencil-img

603

No Biba77 dej se javi. Prav pretirano sem živčna. user posted image  user posted image  sem kr celo čokolado pojedla. In čakam, in čakam..... in ura je že skori 12..... A res nobena nič ne ve?

clock-img

07.10.2005, 11:44

clock-img

Azaleja

pencil-img

324

Sedaj sem pa tudi jaz že postala "firbčna"....user posted image

Biba77, tele pestke so samo zate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2005, 11:45

clock-img

Anonimen

Potrpljenje je božja mast, punce.

clock-img

07.10.2005, 20:32

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ti boš moralizirala,ja...đizus krajst...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem